AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına sayılı günler kala çalışmalarına son sürat devam ediyor. Filiz AK Parti İl Teşkilatıyla birlikte Denizli’de her mahalleyi, her evi ziyaret ediyor. Seçmene Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan Filiz, oylanacak 18 madde hakkında da halka ayrıntılı bilgi veriyor. 

Filiz bu ziyaretler kapsamında Karakova Mahallesi’nde de halkla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı’nı yaptığı bir ev ziyaretinde çocuklar karşıladı. Necip Filiz’e olan sevgilerini kağıda döken çocuklar, yaptıkları çizimleri başkana hediye etti. “sizi çok seviyoruz başkanım” ve “kararımız net, oyumuz evet” yazdıkları kağıtları çizimlerle süsleyen minikler, Başkan Filiz’le fotoğraf da çektirdi. 
AK Parti İl Başkanı da Karakova Mahallesi’ndeki bu sıcak karşılamaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Necip Filiz, çocukların kendisi için hazırladıkları çizimleri ve beraber çektirdikleri fotoğrafı, “Karakova Mahallemizin cana yakın sakinleri ve güler yüzlü çocukları, sıcak karşılamaları ile bütün yorgunluğumuzu aldılar.” notuyla paylaştı.