HABERDENİZLİ.COM

Sözlerine “John Bass'a açık mektup” diyerekbaşlayan Özkan;“Milletimizin dostluğunu kaybetmeyi göze alarak bir FETÖ şüphelisini koruma pahasına aldığınız vize engeli kararı, 15 Temmuz ihanetindeki ortaklığınızın açıkça kabulü anlamına gelmektedir.” dedi.

Bu aziz milletin ABD’nin cana kast niteliğindeki tüm teşebbüslerinin farkında olduğunu ifade eden Özkan John Bass’a şu sözleri yöneltti; “11 Eylül bahanesiyle her bir Türk vatandaşımızı ülkenizde takip ederken,FETÖ'yePensilvanya'da sözde devleti niçin kurdurdunuz? Milletimize yapılan 15 Temmuz hain FETÖ darbe ve işgal girişimi karşısında neden üç maymunu oynadınız? FETÖ elebaşısını ve Haşhaşileri niçin iade etmiyorsunuz? Biz tüm terör örgütleriyle mücadele ederken, PKK, PYD, YPG ve DEAŞ'a ABD silahlarını niçin verdiniz? Ülkemizin güneyinde neden terör koridoru oluşturmaya çalışıyorsunuz?”

Tüm bu sorulara cevap beklemediklerini belirten Özkan; “Ne o, tüm bunlar karşısında senden cevap beklediğimizi mi sandın? Hayır, hepsini biliyoruz.” ifadelerini kullandı.