HABERDENİZLİ.COM

Dernek başkanı Hakkı Pekdemir'den çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Özkan, yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ülkemizin ve dünyanın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için, ticaret ahlakına sahip, hakkı bilen ve milletimiz için dertlenen işadamlarına ihtiyacımızın olduğunu söyleyen Özkan, ASKON'un bu noktada çalışmalarını takdir ettiğini belirtti.

Ülkemizin ve yerli markalarımızın yurtdışında tanıtımına katkı sağlayacak, ulusal ve uluslararası pazarlarda temsil gücü yüksek sivil toplum kuruluşlarının büyük önem taşıdığını vurgulayan Milletvekili Özkan; "AK Parti olarak; ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonları, stratejik planları doğrultusunda çalışan, ülkemizin ekonomik gücünün temellerini oluşturan siz değerli işadamlarımızın her zaman yanındayız.  Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacak, ekonomik gücünü arttıracak projelere ve çalışmalara desteğimiz tam." ifadelerini kullandı. 

Denizli'nin dürüst ve başarılı ticaret anlayışıyla imrenilen bir şehir olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkan; "Denizlimiz üreten bir şehir. Tükettiğinden çok daha fazlasını üreten, satın aldığından çok daha fazlasını ihraç eden bir şehir. Bu noktada tabii ki imrenilen bir şehir. İnşallah siz değerli işadamlarımızın gayretli çalışmaları, bizlerin de size desteğiyle, Denizli ekonomimiz çok daha iyi yerlere gelecek." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ASKON Denizli Şubesi Başkanı Hakkı Pekdemir, Cahit Özkan'a teşekkür etti.