HABERDENİZLİ.COM

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, yeni dönemde gerçekleştirecekleri projelerin tanıtım toplantısını "Yepyeni Bir Pamukkale için, Tabi Ki Avni Örki" sloganıyla gerçekleştirdi. Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, eşi Nur Örki, anne ve babası Aliye-Mehmet Örki, MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, ilçe belediye başkanları, Cumhur İttifakı'nın AK Partili ve MHP'li belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş ve siyaset dünyası ile sevenleri katıldı. 

"Pamukkale ilçemiz benim için ana kucağı, baba ocağı..."

Selamlama konuşmalarının ardından projelerini anlatmak için sahneye çıkan Başkan Adayı Örki, "Aşkımız, sevdamız dediğimiz Pamukkalemizin yürekli insanları, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz" dedi. Projelerini Regaip Kandili'nde açıklamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Örki, "Denizlimizin gözbebeği Pamukkale ilçemiz benim için ana kucağı, baba ocağı... Beni geleceğe hazırlayan, anam babam yurt dışındayken bana analık-babalık yapan büyüklerimizin yaşadığı Pamukkale. Rabbim nasip etti Pamukkale'ye hizmetkar olmak için yollara düştük, Cumhur İttifakının adayı olarak yola çıktık" dedi. Cumhur İttifakının mimarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'den "Allah razı olsun" diyen Örki, "Çıktığımız bu yolculukta en büyük gücümüz sizlerin destek ve duası. Pamukkale İlçemiz hakikaten Allah'ın bir lütfu. Pamukkale travertenleri dünyanın gözbebeği, hemen yanı başımızdaki Karahayıt'ın şifalı kırmızı suyu. Bizim ilçemiz; turizmde dünyada nam yapmış, tarımda Denizli'nin lokomotifi, üniversitemiz eğitim alanında ülkemizin göz bebeği, kültürel ve doğal muhteşem güzelliklerimiz var" dedi.

"İlk işimiz gönül belediyeciliği"

Örki, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz projelerimizi düşünürken Pamukkalemizin öne çıkan özelliklerini göz önünde bulundurduk. Birçok yerde dolaştık, göreve geldiğimiz her makamda her yeri karış karış dolaştık. Şimdiden sonra da yapacağımız çalışmalarla sizlerin yüzünü güldüreceğiz. İnsanlarımızın yüzünü güldürecek projelerimizle sizlerin yanında olacağız. Birinci sıradaki işimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'gönül belediyeciliği' olacak. Enerjik ve dinamik bir şekilde sizlerin hizmetinde olacağız." Örki'nin ses getiren 9 başlıkta sıraladığı projeleri şöyle: 

PAMUKKALE VİZYON PROJELER 
GENÇLİK MERKEZİ 
KAPALI SPOR SALONU 
EĞİTİME BÜYÜK KATKI 
AMATÖR SPORLAR KOMPLEKSİ
ALZHEIMER GÜNDÜZ BAKIM EVİ 
SU OYUNLARI PARKI 
MİNİA PAMUKKALE 
2 ADET KATLI OTOPARK 
AT ÇİFTLİKLERİ 
15 ADET KAPALI PAZARYERİ 
DÜĞÜN SALONLARI
KAPALI YÜZME HAVUZU VE SPOR KOMPLEKSLERİ 

EĞİTİM PROJELERİ 
10 ADET ÇOCUK KREŞİ 
TEKNOLOJİ VE UZAY PARKI 
ANAOKULLARI 
TRAFİK EĞİTİM PARKI 
KODLAMA VE ROBOTİK EĞİTİM PORTALI 
ÜCRETSİZ EĞİTİM GEZİLERİ 
ÇOCUK MECLİSLERİ VE KATILIM MERKEZLERİ 

TURİZM PROJELERİ 
TERMAL SAĞLIK TURİZMİNE TAM DESTEK 
KAMP VE KARAVAN TURİZMİNİN YENİ MERKEZİ 
PAMUKKALE’YE YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİSTİ 
BALON TURİZMİ 
PAMUKKALE - KARAHAYIT İNFORMASYON MERKEZİ 
ÜCRETSİZ MÜZE GEZİLERİ 
ULUSAL VE ULUSLARARASI FUARLARA TAM DESTEK 
ATV GÜZERGAHLARI VE SAFARİ TURLARI 

YAŞAM PROJELERİ 
TAZİYE EVLERİ 
MAHALLE KONAKLARI 
ÇAY - ÇORBA VE ÇAMAŞIRHANE MERKEZİ (3Ç)
YAŞLILARIMIZ İÇİN SOSYAL YAŞAM MERKEZLERİ 
UYUŞTURUCU İLE ETKİN MÜCADELE 
ÇOCUK SOKAKLARI 
ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ 
KONUŞAN BASTON 
GLUTENSİZ KAFE 
YENİ NESİL BELEDİYECİLİK 

KÜLTÜR SANAT PROJELERİ 
AÇIK HAVA SİNEMALARI 
PAMUKKALE KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ 
SANAT PARKLARI 
PAMUKKALE ORKESTRASI 
KÜLTÜR GEZİLERİ 

YEŞİLYEŞİL ALAN / ÇEVRE PROJELERİ 
BOTANİK PARK 
ENGELSİZ PARKLAR 
TERTEMİZ BİR PAMUKKALE 
HER MAHALLEYE PARK 
SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETİM TESİSİ 
KEDİ - KÖPEK EVLERİ VE SU PINARLARI 

EKONOMİ PROJELERİ 
YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ PAZARI 
MARKA VE AR-GE ÇALIŞMALARI 
20 FARKLI BRANŞTA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI 
TARIM, TİCARET VE TURiZM KONSEYİ 
6 FARKLI DİLDE YABANCI DİL KURSU 
TURİST REHBERLİĞİ KURSLARI 

KENT KİMLİĞİ PROJELERİ 
ÖRNEK ÜST YAPI ÇALIŞMALARI 
TARİHİ VE TURİSTİK SOKAK PLANLAMALARI 
KARAHAYIT KENT MEYDANI DÜZENLEMESİ 
KARAHAYIT KIRMIZI SU DÜZENLEMESİ 
TARİHİ YAPILARIN RESTORASYONU 
KARAHAYIT - PAMUKKALE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMASI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ 

SPOR PROJELERİ 
100 ADET SPOR SAHASI 
ENGELSİZ YÜZME HAVUZLARI 
KOŞU VE BiSiKLET YOLLARI 
BMX - BİSİKLET SPORLARI PARKI 
20 BİN ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SPOR KURSU 
10 BİN BAYANA ÜCRETSİZ SPOR KURSU 


SELAMLAMA KONUŞMALARI- 

Cumhur İttifakı bir ve beraber

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale için çok güzel bir gün olduğunu belirterek, "Değerli Başkanımız Avni Örki daha güzel, daha müreffeh bir Pamukkale için projelerini açıklayacak. İnşallah daha güzel yarınlara birlikte kavuşuruz. Cumhur İttifakı olarak bugün burada sizlerle birlikteyiz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta rabbim birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin" dedi.  MPH Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ise, yüce Türk milletinin son 2 seçimde çok doğru kararlara imza attığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin refahı ve bekası için el ele verdiğini söyledi, Cumhur İttifakının tüm adaylarına başarılar diledi. BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek de, Cumhur ittifakının başarıya ulaşması için canı gönülden çalışacaklarına söz vererek, Pamukkale, Merkezefendi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile birlikte olduklarını ifade etti.

Pamukkale'nin düğünü

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, "Ak yürekliler ile bozkurtların beraberliği böyle oluyor" diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti: "Yıllardır özlemini çektiğimiz bu. AK Parti ve MHP mensupları bir olduk beraber olduk. Tüm kardeşlerimizle, adaylarımızla adım adım bıkmadan usanmadan geziyoruz. Bu birliktelik yerine oturmuş. Denizli'de hedefimiz 20'de 20 yapmak. Bunu da başaracağız inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, "Bugün yine düğünümüz var. Bu coşku çok güzel. 31 Mart akşamında yaşayacağımız zaferin ayak seslerini bu salonda duyuyoruz. Avni Örki Başkanımın Hüseyin Gürlesin Başkanımdan alacağı hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşıyacağına gönülden inanıyorum. Açıklayacağı projelerle de yeni destanlar yazacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu. 

"Her gün taş üzerine taş koyuyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Şükürler olsun, geriye dönüp baktığımızda Denizlimizde ortaya koyduğumuz çok eser var. Her gün taş üzerine taş koyuyoruz, dertlere derman oluyoruz" dedi. Türkiye'de gönül belediyeciliğinin 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başladığını belirten Başkan Zolan, "Cumhurbaşkanımız o zaman hizmetkarlığın, belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdi. 2004 yılında ise aynı belediyecilik anlayışı Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci döneminde Denizli'de başladı. 2011 yılında ise bu görevi bizler devraldık. Bu hizmet kervanında çok şükür bir ve beraber Denizlimize güzellikler kattık, inşallah vatandaşlarımızın teveccühü ile katmaya da devam edeceğiz" dedi. 

"Başkanımız Osman Zolan'ın bu şehrin MR'ını çekmiş durumda"

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, seçim sürecinin başarılarla geçmesini temenni ederek, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin'e teşekkür etti. Avni Örki'nin hizmet bayrağını en ileriye taşıyacağına inancının tam olduğunu ifade eden Ök,  "Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bu şehrin MR'ını çekmiş durumda. Denizli'nin nerede neye ihtiyacı var bunu biliyor. Bu bildiklerini tüm ilçe belediye başkan adaylarımızla paylaştı. Pamukkale'de de yepyeni bir dönem başlayacak inşallah" dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencileriyiz"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Allah mahcup etmesin tüm adaylarımızı başarılı kılsın. Heyecanlıyız birazdan projeleri göreceğiz. İnşallah bizim hayata geçirdiğimiz projeleri muhalefet de görür. Denizli'ye dokunduğumuz her yatırımda, projede bizleri de anıp, 'Allah razı olsun' desinler. Kötü söz söyleyip kem gözle bakmasınlar" dedi. Hizmetlerin anlatmakla bitmediğini vurgulayan Tin, "Çünkü biz 1994 yılında İstanbul'u çöpten, çamurdan, susuzluktan kurtaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrencileriyiz" dedi. 

"Asla başaramayacaklar"

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Cumhur İttifakı, Çanakkale ruhudur, Dumlupınar ruhudur" diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye düşmanları, ezelden beri bu aziz milleti, Türkistan coğrafyasını kan ve gözyaşına boğmak isteyenler şimdiden ellerini ovuşturuyor, 'Acaba bu ittifakta bir kavga çıkarabilir miyiz?' diye uğraşıyorlar, asla başaramayacaklar."  Cumhur İttifakı'nın Denizli'de ve Türkiye'de zafere ulaşacağını vurgulayan Özkan, "31 Mart gecesi Çınar'da zeybek oynamaya var mıyız? İnşallah Nihat Zeybekci Bakanımız İzmir'de zeybek oynarken, biz de dizlerimizi kıra kıra Denizli'de Tavas zeybeği oynayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.