HABERDENİZLİ.COM

Sarayköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. 8 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde yapılan pazar yeri, 6 ayda 5 milyon TL yatırımla bitirildi.

Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra, Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Metin Düz, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Sarayköy İlçe Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçeye yatırımların devam ettiğini belirterek, “Bundan 4 yıl önce bu şehrin sokaklarında, evinizin kapısını çaldığımda bu şehir bu makus kaderini yenecek, geleceğe daha iyi bakacağız, daha iyi olacağız, hak ettiğiniz alacağız dedik. Bu hizmetlerimizi de almaya devam ediyor” dedi. 

“12 AYDA 12 REKOR KIRACAĞIZ”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise açılış öncesi yaptığı konuşmada, 2018 yılının her ayında Türkiye’nin ihracat rekorları kıracağını söyledi. “Yıl boyunca 12 ay 12 rekor.” diyerek Ana Muhalefet Partisini hedef alan Zeybekci,  “Bizim yaptıklarımıza onların hayali dahi yetmez.” dedi.

MUHALEFET YAPIYORUM DİYEREK VATANA İHANET OLMAZ

CHP’ye eleştirilerini sıralayan Zeybekci,  “Siyasette bazen muhalefet hatta sert muhalefet olur. Bazen karşındakine sesini yükseltebilirsin. Ama siyaset yapıyorum diyerek, muhalefet yapıyorum diyerek vatana ihanet olmaz. Nasıl olur da sen çıkarsın da bugün Mehmedimin elde bayrak, cansiparane, bu ülkede güvenliği sağlamak için, Suriye'de yazdığı, hainlerin tepesine çöktüğü o destanı sen nasıl karalarsın” diye konuştu.

Zeybekci konuşmasının devamında, “PYD'ye terör örgütü diyemezmiş. Bugüne kadar hakikaten dünyaya ders çıkaracak destan yazılıyor orada. Türkiye’nin güneyinde Türkiye’ye tehdit oluşturan hiçbir örgütü, hiçbir devlet gibi kurmaya kalkışan ihanet girişimlerine asla izin vermeyeceğiz. Köklerini kazıyana kadar onları geldikleri o inlerine gömene kadar, devam edeceğiz.”

Hainler 80 küsur tane roket attılar. 5 tane vatandaşımız şehit oldu. 100 civarı vatandaşımız yaralandı. Birilerine de kapak olsun. 'Terör örgütü değildir' diyor. Bunların PKK ile alakası yokmuş, o bebek katilinin posterini dağlara yapanlar işte senin beslediklerin senin silah verdiklerin, roket verdiklerin, atılan roketler de senin roketlerin, başkasının değil. Bu millet bunları bir yere yazıyor, bu millet bunları tarihe not ediyor, haberin olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ise pazar yeri açılışı gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve protokol üyeleri daha sonra pazar yerini ziyaret etti.