Haberdenizli.com

Çivril’in düşman işgalinden kurutuluşunun yıl dönümü ile birleştirilen ve bu yıl ilk defa dört gün süren festivalde konserlere katılım rekor seviyede olurken etkinlikler ve panellere katılımın düşük olması dikkatlerden kaçmadı. 

Belediye Personeli ile Kadın Kolları tartışması damga vurdu

Çivril Uluslararası 22. Elma Tarım ve Kültür Festivaline protokol kısmına alınmayan AK Parti Kadın kolları yöneticileri ile Belediye personeli arasında yaşanan tartışmalar gözden kaçmadı.

Festivalin ilk iki günü sahne önüne konulan protokol alanına AK parti Kadın kolları başkanı ve yönetimi, belediye personeli tarafından alınmadı. Yaşanan kriz Kadın kolları başkanı Çiğdem Ertaş’ın kararlı duruşu ile aşılırken festivalin son günü kavga yeniden gün yüzüne çıktı.

Osman Zolan’ın festival alanını ziyaret ettiği esnada alana girmek isteyen Ak Parti Kadın Kolları başkanı ve üyelerinin ‘Gürcan Güven'in talimatı ile’ alana alınmaması kavgayı ateşledi. Yaşanan kavga Büyükşehir Belediye personelinin araya girmesi ile engellenirken protokol alanına giren AK parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş protokol alanında Osman Zolan ile yan yana oturdu.  Ak Parti kadın kolları üyeleri ise Osman Zolan alanı terk ettikten sonra içeriye girdiler.