HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, tüm teşkilatlar olarak milletvekili adayları ile tam bir dayanışma ve işbirliği içinde yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Milletvekili adaylarıyla birlikte her zaman sahada olduklarını belirten Başkan Gökbel, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yürürlüğe gireceği yeni bir dönemin kapılarını açacak olan 24 Haziran’daki seçimler, Türkiye için büyük önem taşıyor. Davamızın Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerden güçlü bir meclisin arkasında olduğu güçlü bir Cumhurbaşkanı olarak çıkmak istiyor. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu bu hedefi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“HALKIMIZ OYUNUN FARKINDA!”

Seçim çalışmaları kapsamında halkla iç içe olduklarını, toplumun tüm kesimleriyle temas ettiklerini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Gökbel, “Son dönemde döviz kurlarına yönelik spekülatif müdahalelerin, ekonomik anlamda bir güvensizlik oluşturmaya dönük algı operasyonlarının kaynağı da, amacı da bellidir. Halkımız da bu oyunun farkındadır. Bu müdahalelerin, halkımızı etkilemediğini görmek bizleri mutlu ediyor. 24 Haziran’dan sonra Türkiye, yönetim sistemini yenilemiş, enerjisini tazelemiş olarak büyümesini sürdürecektir” diye konuştu.

“AK PARTİ TÜRKİYE’DE YENİ BİR SAYFA AÇTI”

İnsanımızın inancının ve kimliğinin yok sayıldığı o eski günler artık tarih oldu diyen İlçe Başkanı Gökbel; “İnananların ötekileştirildiği, başörtülü diye öğrencilerin üniversitelere alınmadığı, herkesin anadilini konuşamadığı, bankaların hortumlanarak milletin malının çalındığı, enflasyonun yüzde 40’lara, yüzde 50’lere ve hatta yüzde 70’lere kadar çıktığı dönemleri unutmadık ve unutmayacağız. AK Parti iktidarıyla Türkiye artık o karanlık günleri geride bıraktı. AK Parti Türkiye’de iktidar olduğu ilk günden bu yana yeni bir dönemin kapılarını açarak ülkenin sırtında kambur olan tüm yükleri bir kenara koydu. Sadece ve sadece milletin taleplerine dönük adımlar atarak özgür bir Türkiye’nin geleceğini şekillendirdi. Bugün Türkiye AK Parti iktidarıyla müreffeh yarınlarını inşa etmenin gayretindedir. İnşallah milletimiz 24 Haziran tarihinde yeniden AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza güç ve destek verecek, güçlü Türkiye idealine ülkemizi taşıyacaktır” dedi.