AK Parti Denizli İl Teşkilatı, “Aşkım Vatandan” klibinin ardından bu kez de “Çok Büyüksün Türkiye” şarkısıyla ‘Evet’ tanıtımlarını sürdürüyor.  İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birimi’nin hazırladığı klipte, Denizli’nin en sevilen eserlerinden Elindedir Bağlama türküsünün, Çok Büyüksün Türkiye olarak değiştirilmiş versiyonu seslendirildi. Klip için Denizli’nin en özel noktalarından biri olan Hierapolis antik kentinde günler süren çalışmalar yapıldı. Özel izin alınarak, tarihi kentteki antik tiyatroda çekimler yapıldı. Bu çekimlerde yer alan 8 kişilik halk oyunu ekibi, orijinal türküde sergiledikleri figürler ile Türkiye çapında ödüle layık görülen folklorcüler arasından seçildi.

                    

Klip için Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda da 500 kişinin katılımıyla tribün atmosferi oluşturuldu. Ellerinde “evet” yazılı bayraklarla şarkıyı söyleyen kalabalık arasında Türkiye’nin geleceğini oluşturacak olan gençler ve çocuklar da yer aldı.

Denizli’nin sevilen sanatçılarından Hakan Eyiden’in seslendirdiği türkünün düzenlemesi de yeniden yapıldı. Kabak kemane ve sipsi gibi yöresel enstrümanların kullanıldığı klipte orkestra üyeleri de yer aldı.