HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türk Milleti’nin bir kez daha istikrardan yana tercihini kullandığını belirterek, “Türkiye güçlü ve aydınlık geleceğin kapılarını açmıştır. Ülkemiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bürokrasi prangasından kurtulmuştur. Türkiye artık özgür ve tam bağımsız bir ülke olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin teveccühüne layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Bize oy veren, vermeyen herkesin hizmetkârı olmayı sürdüreceğiz. Milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

“KAZANAN TÜRKİYE OLDU”

Türk Milleti’nin büyük bir vefa ve feraset örneği göstererek, AK Parti ve Milletin Adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha yetki verdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Milletimiz bu kararıyla devletine, bayrağına ve vatanına sahip çıkmıştır. Seçimler tamamlanmış, milletimiz bir kez daha bizi hizmet etmek üzere görevlendirmiştir. Ben ülkesinin geleceği adına iradesini ortaya koymak için sandığa gidip oy kullanan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyor, yürekten kutluyorum. Artık seçimler sona erdi. Şimdi vakit çalışma, üretme ve daha çok hizmet etme vakti. Bize oy versin ya da vermesin, her vatandaşımızın hizmetkârı olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum. Her vatandaşımızın sadece ve sadece daha güzel, daha güçlü, daha aydınlık bir Türkiye temennisiyle sandığa gittiğine zerre kadar şüphemiz yoktur. Bu yarışı bir kez daha birinci tamamlamanın zaferle neticelendirmenin coşkusunu yaşıyoruz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kazanan millet olmuştur, aziz milletimizin kararlı duruşuyla kazanan Türkiye olmuştur. Güçlü Türkiye’nin ve güçlü geleceğimizin mihenk taşlarını oluşturan milletimize bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“DAVAMIZIN NEFERLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti’nin takım ruhu ve dava şuuruyla tarihe geçecek bir seçim zaferine daha imza attığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti’mizin teşkilatları, bu zafere inandı ve başarımızın mimarı oldu. Bu vesileyle partimizin il ve ilçe teşkilatlarına, kadın ve gençlik kollarına, mahalle başkanları ve yönetimlerine, sandık kurullarına, belediye başkanlarına, hiçbir makam ve sıfat beklentisi gütmeden Denizli’yi karış karış gezen davamızın neferlerine çok teşekkür ediyorum. Bu zaferin mimarları ve asıl sahipleri hiç şüphesiz sizlersiniz. Yüreklerimizde bu iman ve dava aşkı olduğu sürece, Allah’ın yardımıyla daha nice zaferlere imza atacağımızdan, ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“TÜRKİYE, TAM BAĞIMSIZ BİR ÜLKE OLDU”

Türkiye’nin artık yeni bir döneme girdiğini belirten AK Partili Şahin Tin, “Ülkemiz, artık yeni bir yönetim sistemi ile yönetilecek. Artık iki başlılık sona erdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye bürokrasi prangasından kurtulmuştur. Türkiye artık tam bağımsız ve özgür bir ülke oldu. Türkiye, hızla büyümek, güçlenmek ve lider ülkeler arasında yerini almak için ihtiyacı olan yönetim sistemine ve lidere sahiptir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aydınlık ve güçlü geleceğe yürüyeceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Bize oy veren, vermeyen herkesin hizmetkârı olmayı sürdüreceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Çıktığımız yeni yolda, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.