HABERDENİZLİ.COM

Türkiye’nin kangren olmuş sorunlarına AK Parti döneminde çözüm getirildiğini belirterek, “AK Parti bahane değil, çare üretir. Siyaset anlayışımız budur. Mihrişah Valide Sultan´a ait olan, Cumhuriyet´in kuruluşu ile de hazineye kaydedilen araziler, bir türlü tapulandırılamıyordu. Beyağaç halkının kâbusu haline gelen asırlık tapu sorununu AK Parti olarak biz çözdük” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Beyağaç ilçe merkezi ile Uzunluk, Eşenler, Yeniçeşme ve Geriçam mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Şahin Tin, evlerde hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin:

“TAPU KÂBUSUNU ÇÖZDÜK”

Vatandaşla buluşmalarında AK Parti iktidarının Beyağaç’taki hizmetlerini anlatan Milletvekili Şahin Tin, “Bizim siyaset anlayışımız, bahane değil çare üretmektir. Türkiye’nin birçok sorunu bizim iktidarımız döneminde çözüme kavuşturduk. Beyağaç’ın da asırlık sorununa çözüm ürettik. Mihrişah Valide Sultan´a ait olan, Cumhuriyet´in kuruluşu ile de hazineye kaydedilen araziler, bir türlü tapulandırılamıyordu. Beyağaç merkezde 2 mahalle, ilçeye bağlı 3 köy ve komşu ilçe Kale´nin bir köyünde yaşayan vatandaşlar, bu çözümsüz sorundan muzdarip idi. 2B Yasası’na Beyağaç’a özel bir madde ekletmek suretiyle, bu sorunu çözdük ve artık vatandaşlarımız tapulu arazileri üzerinde rahatça yaşıyor, tarım yapabiliyor” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin:

“GENEL BÜTÇEDEN MİLYONLUK YATIRIMLAR YAPTIK”

Beyağaç’a yapılan hizmetleri de vatandaşlara anlatan Milletvekili Şahin Tin, yeni dönem için destek istedi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti iktidarında genel bütçeden Beyağaç’a milyonluk yatırımlar yaptık. Beyağaç-Çağırgan yolunu revize ederek kullanımını daha rahat hale getirdik. 1970 yılında beri Beyağaç halkının hayali olan Beyağaç-Köyceğiz yolunu bu yaz döneminde asfaltlıyoruz. Beyağaç-Kale arası yolun 2019 yılında etüt projesi bitecek ve yapımına başlanacak. Virajlarıyla meşhur Beyağaç yolu artık tarihe karışacak ve 38 kilometrelik yol, 29 kilometreye düşecek. İlçe merkezine sağlık merkezi, spor salonu inşa ettik. İmam Hatip Lisesi yapımı süratle sona doğru yaklaşıyor. Bövet ve Sarpderesi’ne sulama göleti, Sugözü’ne sondaj, havuz ve basınçlı yer altı sulaması yaptık. Sazak Barajı’nın inşaatı ise devam ediyor. En kısa zamanda barajı da ilçemizin hizmetine kazandıracağız. Ayrıca, Beyağaç ilçemizde sağlık hizmetlerindeki kaliteyi artıracağız. Ambulans sayısını ilavelerle artıracağız” diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin:

“BELEDİYELERİMİZ HİZMET YAĞDIRIYOR”

Büyükşehir ve Beyağaç belediyelerinin de ilçenin her karışına hizmet götürdüğünü belirten Milletvekili Şahin Tin, “Belediyelerimiz tüm imkânlarını seferber etti ve ilçemize adeta hizmet yağdırıyor. Büyükşehir belediyemiz tarafından ilçe yollarının tamir ve bakımları yürütülüyor. Bugüne kadar İlçemize Büyükşehir Belediyemiz tarafından 23 bin 700 metrekare kilit taşı teslim edildi, 78 bin 750 metrekare kilit taşı döşendi. Beyağaç’ta 12 bin 228 metre içme suyu hattı, 5 bin metre sulama borusu döşendi. 113 metre köprü, 10 bin 900 metre taş duvar inşa edildi. Çöp depolama alanları disiplin altına alındı. Mezarlıkların bakımları düzenli olarak yürütülüyor. Bunlar belli başlı hizmetlerimiz. Beyağaç Belediyesi de var gücüyle çalışıyor. 25 kilometre asfalt kaplama yaptı, 35 bin metrekare parke taşı döşedi. İlçe merkezine kapalı pazaryeri inşa edildi. İlçede meydan düzenlemesi yapıldı, parklar ve sosyal tesisler kazandırıldı. Ben hem Büyükşehir, hem de Beyağaç belediyemize bu hizmetler için teşekkür ediyorum. 24 Haziran’dan sonra da Denizli’mizin her yerine olduğu gibi, Beyağaç’ımıza da hemşerilerimizin vereceği güçlü destek ile hizmetlerimizi katlayarak sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin:

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin:

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin: