HABERDENİZLİ.COM

Başkan Filiz; “ Seçim konusunun bir an önce ülke gündeminden çıkarmak içinde 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olması da ayrıca önemlidir ” dedi.

Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şunları söyledi: “Önümüzdeki seçimlere ittifak içinde mutabık bulunduğumuz Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı istişareler neticesinde 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verildi.
Bizim için önemli olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin erken seçim konusunda vereceği karardı. Biz teşkilat olarak zaten seçim varmış gibi gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gezmedik ilçe, köy bırakmadık. Hala da tüm vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısını birebir takip ediyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Teşkilat olarak vatandaşımızın her türlü probleminde köprü görevi görüyor, gerekli koordineyi sağlıyoruz. Denizlimizin gururu Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve vekillerimizle yakaladığımız uyum ve başarılı çalışmalar ile önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağımıza inancımız tamdır.  İl yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatları olarak diriyiz, güçlüyüz ve sahadayız. Teşkilat olarak erken ya da zamanında tüm seçimlere Sandık görevlilerine kadar her kadememiz hazırdık. Bir seçimin bittiği günün ertesi günü bir sonraki seçim için çalışmalara başlıyoruz. Teşkilatımızı yeniledik seçime hazır hale getirdik. Hükümet sisteminin oturması için erken seçimin bir an önce yapılıp sisteme geçilmesi adına alınan bu karar vatanımıza , milletimize hayırlı olsun. Türk milleti’nin yeni bir zafer, birlik ve beraberlik ruhuyla sandığa gidip gerekli yerlere hak ettikleri mesajı bir an önce vermesi en makul ve en demokratik yoldur. Biz de Denizli  olarak Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  başkan seçilmesinde vereceğimiz güçlü destekle bu seçimlerde farkımızı göstereceğiz.”
dedi.