HABERDENİZLİ.COM

Ömrümüzü bereketli kılmanın, az zamanda çok ecîr kazanıp önemli fazîletlere erişebilme yolunun, ecîrlerin katbekat katlanacağı bu geceleri ihyâdan geçtiğinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yayımladığı mesajında devamla şu ifadelere yer verdi: “Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan Miraç Gecesine kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. 
Mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç hadisesi, ilahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin de mutlak habercisidir. 
Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkunu simgeleyen bu gecenin özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmek vardır
Miraç, bu sebepledir ki; rahmet demektir, bereket demektir. İhsan, lütuf, izzet ve ikram kapılarının tüm inananlar için ardına kadar açılması demektir.
Büyük bir bütünün anlamlı bir parçası olduğumuzu anlayarak elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşalım.
Bu duygu ve düşüncelerle Leyle-i Miracın İslam Âleminin birliği, dirliği ve beraberliğine; insanlığın selameti, huzur, barış ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyor, Denizli’li hemşerilerime en kalbi duygularımla selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.”