‘Şehrim 2023’ otobüs bugün Bayramyeri Meydanı’nda. Otobüsün yarın ki durağı ise Pamukkale Üniversitesi kampüsü olacak. Vatandaşların 2023 yılında nasıl bir şehir düşündüklerini öğrenmek için yola çıkan otobüste düzenlenen anketlerle vatandaşların görüş ve önerileri alınıyor.

“DENİZLİ’MİZ DÜNDEN DAHA GÜZEL, YARINI DAHA GÜZEL OLACAK”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Bayramyeri Meydanı’nda otobüsün çalışmaları hakkında bir basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanları da katıldı.  Filiz’den önce söz alan Başkan Zolan, Büyükşehir’in vatandaşların taleplerini gerçekleştirdiğini ifade etti. Denizli’nin her alanda Türkiye’ye örnek bir şehir haline geldiğinin altını çizen Zolan, “Denizli alt yapısıyla, üst yapısıyla, ulaşımıyla Türkiye’nin en temiz suyuyla, en çevreci ve temiz şehri olma özelliğini taşıyor. Şehrim 2023 otobüsü vatandaşlarımızın fikrini almak için burada. Vatandaşlarımız Denizli ile ilgili hayallerini fikirlerin dile getirecek o hayalleri ve fikirleri Allah bizlere birlikte yapmayı nasip etsin.”  dedi. 

Başkan Zolan’ın ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarının ortaya konulması yola çıkan “şehrim 2023’ otobüsünün 16’ıncı durağı Denizli’dir. ‘şehrim 2023 otobüsü 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Denizli’de olacak. Otobüs ve çalışanları 3 gün boyunca Denizli ile ilgili hayal, görüş ve önerileri dinleyecek. Vatandaşlarımızın katkılarıyla yapılacak olan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.