Kadın kollarının AK Parti’nin lokomotifi, güç kaynağı olduğunu belirten Gökbel, “Tazelenen kadın kolları teşkilatımızla artık daha güçlüyüz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahadayız ve olmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerine kadınlarımızla yürüyeceğiz” dedi.

AK Parti’de ilçe teşkilatlarının ardından, kadın kollarında da değişim ve tazelenme süreci yaşanıyor. Pamukkale İlçe Kadın Kolları da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti teşkilatlarının yöneticilerinin katıldığı, hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile yeni yönetimini belirledi. Başkanlığa seçilen Zehra Karabay, görevi Halise Akar’dan devraldı.

GÜCÜMÜZ VE MOTİVASYONUMUZ TAZELENDİ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yeni Başkan Zehra Karabay ve yönetimine başarı diledi, Halise Akar ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel merkezden ilçe teşkilatlarına kadar, kadın kollarının AK Parti’nin kurulduğu tarihten bu yana destanlar yazdığını belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu kutlu dava, inanmış kadınlarımızın omuzları üzerinde yükselmiştir. Bu ülkeye Cumhuriyet tarihinin en parlak dönemlerini yaşan AK Parti’mizin hizmetlerini, kapı kapı dolaşıp, evlere ve gönüllere giren kadınlarımız anlatmıştır. AK Parti’nin ülkeyi yöneten kadrolarının saçtıkları tohumların hasadını, partimizin fedakar neferleri kadınlarımız yapmıştır. Zira halka iyi anlatılamayan hizmetler, devrim niteliğindeki yasal düzenlemeler, maalesef karşılığını bulamazdı. Kadın kollarımızın yönetiminin tazelenmesi, gücümüze güç katmış, motivasyonumuzu tazelemiştir” dedi.

HER ZAMAN SAHADA OLACAĞIZ!

“İstikametimiz 2023” diyen İlçe Başkanı Gökbel, 2019 seçimlerinin Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinde önemli bir yeri olduğunu söyledi. Gökbel, “Biz seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olan, teşkilatları her zaman hazır diri bir partiyiz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımızla, teşkilatlarımızın bütün unsurlarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman sahada olacağız. 50+1’in daha da fazlasını alarak, hem liderimizin, hem Türkiye’yi umut olarak gören mazlum halkların yüzlerini güldüreceğiz. Şunun kesin olarak farkındayız ki; coğrafyamız üzerinde kötü emellerin gerçekleştirilmeye çalışıldığı, bölgemizin ateş çemberine döndüğü böylesine bir dönemde, Türkiye’nin AK Parti kadrolarına, inançlı yöneticilere her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Denizli’deki AK Parti teşkilatları olarak yine örnek bir dayanışma ile büyük bir başarı ortaya koyacağımıza inanıyorum. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci sayesinde Denizli, nasıl Ege’nin İncisi olmuşsa. Pamukkale’de Denizli’nin incisi, gözdesi ve gözbebeğidir. Omuzlarımıza aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için de elimizden geleni yapacağız. Başta Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve partimize emek vermiş ve vermeye devam eden büyüklerimizin bizlerden desteklerini esirgemeyeceklerine de inancımız tamdır” dedi.