Cumhurbaşkanlığı Modelini vatandaşlara anlatan AK Partili Vekil, Kale ilçesinde bir düğüne de katıldı. Aile kurmanın Türk toplumundaki önemine işaret eden Özkan, düğün sahiplerini tebrik etti.
Halk buluşmalarında bir sonraki durağı Beyağaç ilçesi oldu. İlçedeki mahalleleri tek tek gezen Özkan, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni vatandaşlara anlattı. Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin Yeni Türkiye’nin yolunu açacağını belirten Özkan, ‘Neden Evet?’ denilmesi gerektiğini anlatı. 
Beyağaç’tan sonra Tavas İlçesine geçen Cahit Özkan, burada ev ziyaretleri de gerçekleştirdi.
Kızılcabölük, Karahisar mahallelerinde halka buluşan Özkan, burada yaptığı konuşmada “Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi” hükümet modelini hemşehrilerine anlattı.
Türk-İslam tarihinin en önemli dönemeçlerinden birisinin 16 Nisan’da milletçe gerçekleştireceklerini belirten Özkan, AK Parti ile MHP’nin bu uğurda çok önemli bir adım attığını hatırlattı. 
16 Nisan’dan sonra Türkiye’nin farklı bir sürece evrileceğini belirten Özkan, iç ve dış güçlerin artık bu millet üzerinde bir sulta kuramayacağını söyledi.
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, geçmişteki liderlerin sistemle ilgili yaşadığı sorunları hatırlattı. Yeni sistemin “Erdoğan için değil herdoğan için” getirdiklerini belirten Özkan, gelecek kuşaklar için bu sistemin zaruri olduğunu vurguladı. Terör örgütlerinin “hayır” kampanyalarına da atıfta bulunan Denizli Milletvekili, 16 Nisan’da milletçe bu oyunu bozacaklarını söyledi.
AK Parti Milletvekili, Tavas’taki ziyaretlerine Çalıköy, Garipköy ve diğer mahalleleriyle devam etti.
Öte yandan Özkan’ın ziyareti sırasında mikrofonu eline alan bir vatandaş, neden evet dediğini anlamlı bir örnekle açıkladı.