AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, memleketinde çalışmalarını sürdürüyor. Günün ilk saatlerinde Denizli’deki firma çalışanlarına Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin anlatan Özkan, akşamları da ilçelere gidiyor. 
Önceki gün Honaz ilçesine giden Özkan, Karateke Mahalle sakinleriyle açık hava toplantısı gerçekleştirdi. Burada hemşerilerine seslenen Denizli Milletvekili, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin neler içerdiğini anlattı.
Özellikle Ana Muhalefet Liderinin, sistemi yalan yanlış bilgilerle halkın kafasını karıştırmaya çalıştığını ifade eden Özkan, bu sistemin Yeni Türkiye’nin önünü açacağını vurguladı.

“Haçlı İttifakıyla karşı karşıyayız”

Özellikle, Hayır kampanyasına Batı’nın olan desteğine işaret eden Özkan, kirli bir ittifakla karşı karşıya olduklarını söyledi. “Haçlı dünyası yine endişeleniyor. Çünkü karşılarında, geçmişte sayısızca onları ezmiş bir millet var ve Türkiye’nin gücünden korkuyorlar.” İfadelerini kullanan Cahit Özkan, “Bunlar terör örgütlerinden medet umuyorlar ve onlar üzerinden de hayır kampanyaları yürütüyorlar. 16 Nisan’da millet tekrar bunlara bir ders vererek, onları tarihin çöplüğüne atacaklardır” ifadelerini kullandı. 
“Cumhuriyeti kuracağız diyenlere söylüyoruz, Cumhuriyetin gerçek korucuları biziz.” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, “Denize döktüğümüz o zihniyet şimdi çıkmış sizi denize dökeceğiz diyorlar. 16 Nisanda bu zihniyete gereken cevabı vereceğiz. Darbeyle Menderes ve yol arkadaşlarını idam sehpalarına gönderenler, o kurdukları düzeni korumaya çalışıyorlar. Bu millet çok acılar çekti, kardeş kardeşi vurdu. Yıllarca yağ, benzin ve tüp gazı kuyruklarına bekledik. Bu millet öyle bir ampul yaktı ki, dünyadaki tüm mazlumlar bu ampulle aydınlandı.” Şeklinde konuştu. 
Türkiye’ye yapılan çok sayıda saldırı olduğunu yineleyen Özkan, buna en güzel cevabın 15 Temmuz’da verildiğini söyledi. 
Özkan, 15 Temmuz’daki destanının gereğinin 16 Nisan’da yerini bulacağını vurgulayan Özkan, Türkiye’nin küllerinden yeniden doğacağını kaydetti.
AK Parti Denizli Milletvekili, Kalbim Gıda Firması, Bez Tekstil, Erdem Mermer Fabrikası, çalışanlarıyla da bir araya geldi. 

Özkan, Çivril’de halka seslendi

Çivril’de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı açık hava mitinginde konuşan Özkan, “16 Nisan’da haçlı dünyası, terör örgütlerine en büyük cevabın verileceğini vurguladı.