Ege bölgesinin en büyük zücaciye perakende ve toptancısı Karan Züccaciye Denizli'de Santral Garaj üzeri, eski Ticaret Lisesi karşısında açıldı. 

Açılışa özel indirim fırsatlarını müşterilerine sunan Karan Züccaciye’nin mağazasında, 200 bin kalem ürün bulunuyor. 15 Ocak tarihine kadar açılışa özel kampanya düzenleyen Karan, her 50 liralık alışverişe Elma desenli cam tabak hediye ediyor.

Mağaza sahiplerinden Erkan Karan, “Pazar günleri de açık bulunduracağımız mağazamızda sürekli kampanyalar düzenleyerek, fırsatları Denizli halkının istifadesine sunacağız.” dedi.
Erkan Karan, kısa bir süre içerisinde de internet satış mağazasının hizmete açılacağı müjdesini de verdi. Karan,”Denizlili bayanlar bizi izlemeye devam etsin. Cazip kampanyalarımız ile herkesin cebinin dostu olmayı hedefliyoruz. Kaliteli ürünleri ucuza satmanın peşindeyiz. Tek kazancımız, müşterilerimizin memnuniyetidir. Açılışa özel indirim kampanyalarımızı bayanlar sakın kaçırmayın!.” diye konuştu.
Karan Züccaciye, kısa süre içerisinde yeni bir mağaza daha açarak, Züccaciye alanında ilimizde eksikliği hissedilen bir boşluğu doldurmanın peşinde.