Suada Restoran’da AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Anneler Günü’ etkinliği düzenlendi. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir, kahvaltıya katılan il ve ilçe kadın kolları üyelerine kırmızı karanfil vererek Anneler Günü’nü kutladı.
 

İl Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti olarak her zaman kadına hak ettiği değeri verdiklerini söyleyerek “Mutlu gelecek, mutlu anneler ve mutlu çocuklar” sloganı ile yola çıktık. Annelerin çocukları için yapamayacağı fedakarlık yoktur. Anne isterse çocuğu için her şeyi yapar. Anne güçlüdür,fedakârdır, cefakardır, gayretlidir ” dedi.

Akdemir sözlerine şöyle devam etti;
“ Güçlü Türkiye için el ele omuz omuza mücadele veren anneler olarak, bizler inanırsak çözülemeyecek hiçbir sorun kalmaz inşallah. Annenin mutluluğu, huzuru, toplumun huzuru, mutluluğu demektir. AK Parti olarak kadınlarımızı daha ileriye götürmenin gayesini taşıdık. Annelerimizin en kıymetli varlıkları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti,daha güvenli ve özgür bir ülke verebilmek gayesiyle durmadan çalıştık. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ile güneyi ile hep bir olduğumuzu gösterdik. Bu ülke daha güzel bir ülke olacaksa bu, kadınlarımızın, en çokta annelerimizin gayretleri ve destekleriyle olacaktır. Buna İnancımız tamdır. Mutlu anneler, mutlu çocuklar, umutlu yarınlar dedik. Çünkü biliyoruz ki anne gülerse, mutlu olursa çocuklarda güler. Mutlu olursa anne de mutlu olur. Annelerin mutluluğu için AK Parti olarak yaptığımız her çalışmada sizler bize destek verdiniz, yanımızda durdunuz Siz kadınlarımız, annelerimiz olarak destek verdiğiniz sürece, başarılı olacağımıza İnancımız tamdır. Umutlu Yarınlar için ülkemizde 15 yıldır Sessiz sedasız bir yürüyüş var. Bu yürüyüş hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun, bir arada olalım, diri olalım ve umutlu olalım diyen annelerin başarısıdır. Biz ülkemiz için daha güzel bir gelecek hayal ediyorsak, bu en çok da annelerimize, kadınımıza olan güvenimiz sayesindedir. Anneler isterse birleşmeyecek yürek, bitmeyecek kavga, gerçekleşmeyecek hayal kalmaz. Çünkü annelik her türlü hesabın, kavganın, vicdansızlığın önünde en geçilmez, en sağlam zırhtır”

İl Başkanı Aynur Akdemir’in konuşmasının ardından anne sevgisi ile ilgili şiirlerin okunduğu anneler günü  buluşması yapılan slayt  gösterimi ile son buldu.






ANNELER GÜNÜNDE HUZUREVİNDEKİ ANNELERİMİZLE BERABERDİK


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve kadın kolları yönetimindeki kadınlar , Anneler gününü Huzurevi'nde kalan yaşlılarla birlikte kutladı. Huzurevi sakinleriyle muhabbet eden Aynur Akdemir ve beraberindekiler , " Zaman zaman sizleri ziyaret ederek sorunlarınızla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Sizlerin Denizli Huzurevi’nde huzurlu bir hayat sürdürmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Sizlerin huzur ve mutluluğu bizim huzur ve mutluluğumuzdur. Huzurevinde kalan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.