Sizin Babanıza Özel Babalar Günü Hediyesi

Babanıza yılda bir defa hediye almak pek doğru olmayabilir ama her ay bir hediye alsanız dahi babalar gününde hediye almamak da hiç olası bir iş değil. Özellikle de ileri yaşlarda bir babanız varsa bu özel günde sizden bir babalar günü hediyesi bekleyecektir. Her hediye için geçerli olduğu gibi bu anlamlı günde de günün ve babanızın hakkını verecek nitelikte, özel ve üzerine düşünülmüş bir seçim yapmalısınız. Sıradan bir hediye babanızın kalbinde ufak bir burukluk oluşturabilir.

Babalar günü hediyesi seçerken babanızın yaşına, alışkanlıklarına, işine ya da yaşam tarzına uygun olanları değerlendirmelisiniz. Önünüzde çok geniş bir dünya var. Tırnak makası setinden en iyi baba madalyasına, cep küllüğünden ışıklı mini cep büyütecine uzanan bu dünyada kaybolabilirsiniz. Kaybolmamak ve yolunuzu doğru belirleyebilmek için de en önemli etken tabi ki babanız olacaktır.

Verdiği Harçlıklardan Babaya Hediye Hazırlığı

Evde bir tek baba çalışıyorsa babanıza alacağınız hediyenin finansmanını da doğal olarak kendisi sağlayacaktır. Babalar günü yaklaşmaya başlayınca uygun bir hediye belirleyip harçlıklarınızın bir kısmını biriktirmiş olmanız dahi babanız için yeterli bir hediye olacaktır. Belki gerekli parayı bir araya getirebilmek için harçlıklar konusunda babanızı biraz daha sıkıştırabilirsiniz. Babalar günü hediyesi sizin bu müsrif gibi görünen tutumunuzu mutluluğa ve gurura dönüştürmeye yetecektir. Uzun zamandır eksikliğini hissettiği çok fonksiyonlu bir çakı ya da yıllardır kullandığı için eskiyen cüzdanın yerine yenisini aldıysanız karlı bir alışveriş yaptığını fark edecektir. Üzerinde “Keep Calm” yazılı kupa bardak, asabi bir babaya hediye edilir mi demeyin. Üzerine babanızın sizin için ne kadar özel olduğunu belirten bir not yazarsanız elbette verilir. Ya da fazladan harçlık istediğinizde sizi geçiştirmeye çalışan babanıza, üzerinde “klasik baba sözleri” yazılı bir kupa hediye ederek bütün dertlerinizi anlatmış olabilirsiniz.

Bir de bebek babaları var ki onları bu günde hatırlama görevi eşlere düşüyor. Bu hediyeyi çocuğunuz adına almak da zorunda değilsiniz. Eşinize iyi bir baba olduğu için kendi adınıza hediye almak en doğal hakkınız. Romantik bir yaklaşımla, beraber geçirmeyi planladığınız 100 yılı kaydedebileceğiniz bir günlük veya anaç bir yaklaşımla baba-çocuk biblosu beğenebilirsiniz. Ofisinde ya da masasının üstünde yer verebileceği denge toplarını veya dönen küreleri de düşünebilirsiniz.

Qtoo.com.tr ile Babanıza Özel Olduğunu Hissettirin

Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Qtoo.com.tr, tasarım sahibi ve özgün babalar günü hediyeleri ile size, babanıza ve bütçenize uygun çözümler sunuyor.