Hemen hemen hepimiz günlük koşuşturmalarımızın arasında ufak da olsa bir nefes alabilmek için ya da soğuk bir günde içimizi ısıtsın diye sıcak bir şeyler içmek isteriz. Çoğu zaman oturup bir çay ya da kahve içmeye zamanımız kalmaz. En sevdiğimiz fincanımızı çok istesek de yanımızda taşıyamayız. Böyle durumlar için üretilmiş olan karton bardaklar her zaman ihtiyacımızı görür.

Sabah işinize yetişirken yol üzerinden alacağınız bir çay, iş yerinizde mola verdiğinizde arkadaşlarınızla içtiğiniz bir kahve için baskılı karton bardaklar her zaman kurtarıcınızdır. Kullanım açısından da pratik olan bu karton bardaklar kullanılırken sağlığınızı da mutlaka düşünmelisiniz. Çok çeşitli üretilen bu bardaklar, gıda ile temas halinde sağlığınızı tehdit edebilir.

Accascup, tam da bu ihtiyaçlarınızdan doğmuş ve sağlığınızı düşünerek üretim yapan bir firmadır. Üretim esnasında kullanılan boya, kâğıt gibi maddeler sertifikalıdır ve çevreye de zararı yoktur.

Baskılı karton bardaklarla kaliteyi avuçlarınızda hissedin!

Kullandığı ileri teknoloji sayesinde sağlığınıza ve çevreye uygun olarak üretim yapan Accascup firması, ince çizgileri ve uzman kadrosu ile oluşturduğu desenleriyle aynı zamanda gözünüze de hitap eder.

Farklı renk ve desenlerde üretilebilen herhangi bir içecek servis ederken ya da kullanırken iyi bir seçenektir. Farklı boyutlarıyla da aynı zamanda size birçok seçenek sunar. 4oz ve 16oz arasında değişen boy seçenekleriyle uygun olan ürünleri inceleyip tercih edebilirsiniz. Seçebileceğiniz boyut seçenekleri şu şekildedir:

  • 4oz karton bardaklar
  • 7oz karton bardaklar
  • 8oz karton bardaklar
  • 12oz karton bardaklar
  • 14oz karton bardaklar
  • 16oz karton bardaklar

Kullan-at özelliğiyle pratik bir deneyim sunar

Baskılı karton bardaklar, her anınızda ve ihtiyacınız olduğu anda elinizin altında bulundurabildiğiniz ve kullanım açısından pratik olan bir üründür. Tek kullanımlık olmaları sayesinde, yıkamaya gerek kalmadan zamandan tasarruf etmemizi sağlarken, dakikalarımız bize kalır.

, ürettiği çeşitli boyut ve tasarımlardaki ürünleriyle zamanımızı daha kaliteli geçirmemize olanak sağlar. Üretim esnasında kullanılan malzemelerin sağlık ve çevre dostu olması da firmanın tercih edilmesi için yeterli sebeplerdendir.