Özellikle kırma ve delme gibi ağır işlerde gerekli olan hava desteği kompresörler sayesinde sağlanabiliyor. Firmalar, satılık ve kiralık kompresör konusunda, 24 saat kesintisiz servis hizmeti vererek, müşterilerinin her türlü soru ve sorunlarını en kısa sürede çözüyorlar.

Çoğu firma, kiralık kompresör çeşitleri arasında dizel veya elektrikli modelleri tercih etmekte. Kendi içlerinde farklı kategorilere ayrılan kompresörler, aynı zamanda boyut ve bar güçleriyle de birbirlerinden farklılık göstermektedir.

Küçük boy kompresörler ortalama (5 ile 12 bar arası), büyük boy (25 ile 27 bar arası) ürünleri sektörün lider firmaları arasında yer alan MC Kompresör tarafından Fatih Turbo kamyonetlere özel şoförü ile yüklendikten sonra siz değerli müşterilerine hizmet vermek üzere yola çıkıyor! Tüm Türkiye’ye 7 / 24 satış, servis ve kiralama hizmeti sunan MC Kompresör Bursa merkezli bir işletmedir.

Dizel Kompresörler

Kompresör seçiminde en önemli husus havanın çıkış basıncı ve metreküp miktarı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca kullanım yeri de seçime etki ediyor, elektrik olmayan kesimlerde yapılacak işler için, hem ekonomik hem de kullanımı kolay olan dizel kompresörler tercih ediliyor. Piyasada en çok tutulan kiralık dizel kompresörler arasında; XRVS 606 (27 bar ve 32,5 metreküp) ve XAS 47 (7 bar ve 9 metreküp) bulunuyor. Bütün bu kompresör modelleri tasarruflu olarak kesintisiz hava desteği sağlıyor.