Gün geçtikçe daha popüler bir hale gelen ve güven açısından hiçbir kişisel verilerin sunulmadığı bir sistem altında, internetten alışveriş yapma şansı veren sistemi için en önemli durum hiç şüphesiz bu sistemin kullanabileceği farklı alışveriş internet siteleridir. Bu konuda ise günümüzde oldukça fazla sayıda alışveriş siteleri bu hizmeti kullandırdığını söylemek gerekir.

Tabii bu zaten bir arz-talep meselesidir. Yani insanlar ön ödemeli bu sanal kart sistemine ne kadar çok talep ederse aynı şekilde alışveriş siteleri de elbette ürün ve hizmet satışında gerçekleştirebilmek adına bu sanal kart hizmetini kullanma durumunu ortaya çıkarmaktadır. Nitekim son yıllarda insanlar bilgisayar korsanları nedeniyle artık herhangi bir kredi kartı ve banka kartı kullanmak istemediklerim dolayı bu ön ödemeli sanal kartları daha yoğunlaşmaktadırlar.

Paykasa

Günümüzde birçok farklı internet alışverişleri bünyesinde paykasa sistemini kullanmak mümkündür. Bunlar içerisinde değişik online oyun siteleri ile birlikte e ticaret sitesinin yanı sıra ürün ve hizmet kapsamında geniş bir katalog sunan alışverişte deride yine bu sisteme dahildir. Alışveriş gerçekleştirilirken ise tek yapılması gereken paykasa satın al işlemi kapsamında elde edilen bu sanal kart bağlamındaki 16 haneli numarayı girmek ve ürünü satın almaktır. Bundan sonra ise ürün ya da hizmetin fiyatı ne kadarsa buna göre bir çekim yapılmakta ve satış işlemi gerçekleştirilmektedir.

Paykasa Her Sitede Rahatlıkla Kullanılabilir

Akla gelecek birçok farklı sektörlere sahip olan internet alışveriş siteleri bünyesinde artık paykasa fiyatları kapsamın bu sistemi kullanmak mümkündür. Herhangi bir sorun yaşamadan büyük bir rahatlık içerisinde yetkilendirilmiş temsilciler bünyesinde farklı miktarlar dahilinde alınan ön ödemeli sanal kart, giyimden elektroniğe, gıda ürünlerinden daha akla gelebilecek birçok farklı sektör adına rahatlıkla kullanma şansını yanında getirmektedir.

Yeni olarak eğer bu ön ödemeli sanal kart sistemlerini hangi tarihte kullanılacağına dair tam olarak bir bilgi yok ise o zaman internet üzerinden yapılan araştırmalar kapsamında nerelerde kullanabileceği ayrıca öğrenilebilir. Hiçbir hesap numarası veya kimlik bilgiler ve veriler sunulmadan rahatlıkla birçok değişik alışveriş siteleri bünyesinde sanal kartlar sayesinde alışveriş gerçekleştirilebilir.