Beslediği bir hayvan olan insanların yüzündeki mutluluk görülmeye değer olmuştur. Bu hayvanların en iyi şekilde bir ilgi ve alaka görmesini de hayvan sahipleri doğal olarak istemektedir. Bir kedinin ya da bir köpeğin hatta bir kuşun bile sizlere verecek olduğu mutluluk paha biçilemez ölçüdedir. Petviya, yeni kuruluşlardan biri olarak bu sektördeki yerini alan ve hızla büyümeye devam eden öncü bir platformdur. Platform üzerinden online pet shop ürünlerini en uygun fiyatlar ile bulabilirken, en iyi şekilde bu ürünlerden de yararlanabilmenize olanak tanımaktadır. Petviya sayesinde çeşitli etkileşimler, sık sık tekrarlanan kampanyalar ve doğal olarak sizlere sunulan blog içerikleri sayesinde evcil hayvan bakımı hakkında üst düzey bir bilgi de kazanmanızı sağlayan geniş bir ağdır. Yeni bir hayvan sahiplendiğinizden ve o hayvanın yaşlılığına kadar geçecek olan sürede petviya.com sizlere her zaman yardımcı ve yön gösterici kaynak olacaktır. Peki avantajları nedir ? Ne gibi ürünlerde indirim uygulanmaktadır ? Gelin petviya’yı daha yakından tanıyalım.

Petviya ile Lindo Cat Kedi Kumları İndirimde

Lindo cat, bir çok kedi severin aklında en ufak bir soru işareti kalmadan kullanmış olduğu ürünlerin başında gelmektedir. Ev kedilerinin nasıl ki bir yeme içme gereksinimleri oluyorsa kum ihtiyaçları da olması gerekmektedir. Tuvalet ihtiyacını kendi başlarına karşılayan minik dostların sizlerden tek isteği bu ihtiyacı giderebilecekleri kaliteli ve uygun fiyatlı bir kumdur. Genellikle 5 lt ve 10 lt seçenekleri ile satılmakta olan bentonit adı verilen has maddeden üretilmiş lindo cat kedi kumu son derece işlevseldir. Sabunlu, Kokulu, Meyveli ve naturel çeşitleri sayesinde kedinizin dışkısının kokma ihtimalini ortadan kaldırarak her zaman kötü koku oluşumu engellemektedir. İhtiyaç duyulan en uygun ürünlere belli başlı hediyeleri sayesinde sahip olarak sizlerde temin edebilir, lindo cat kedi kumu fırsatlar sayfasına göz atarak aynı gün kargo fırsatı ile alabilirsiniz.

Peki Diğer Kum Çeşitleri Nelerdir ?

Lindo cat sizi sarmadı, kullandınız memnun kalmadınız ya da alışık olduğunuz başka bir marka kum var ise; sorunuza net olarak açıklık getiriyor ve petviya’da sadece lindo cat’in yer almadığı haberini sizlere iletiyoruz. Diğer marka kumları incelemek için öncelikli olarak kedi kumu adlı kategoriye giriş yapınız. Burada sağ alanda yer alan sıralama kriterlerinize göre satışının yapıldığı tüm marka kumları listeleyiniz. Ve bingoo, aradığınız kumu buldunuz ve hemen tıklayarak ayrıntılarını inceleyebilir, farklı bir kum markası deneyebilir, aynı gün kargo fırsatı ya da hediyeli ürünlerden birini seçerek avantajlı olabilirsiniz. Peki ya sonuç? Siz mutlu, kediniz mutlu... daha ne olsun ? Kalın sağlıcakla...