Tek tip kapalı mayo modellerinden sıkılmadınız mı? Tarzınızı deniz ve havuz kenarında da yansıtmak istemez misiniz? Çağın trendlerine ve her zevke uygun modelleri bünyesinde barındıran Mayovera.com haşema ve kapalı mayo modelleri başta olmak üzere onlarca ürün ile sadece bir tık uzağınızda. Yerli üretime ve sermayeye destek olmak için yola çıkan firma %100 yerli üretim olan ürünlerimizin kalitesiyle kısa zaman içinde bir dünya markası haline gelmiştir. Mayovera.com, işinde oldukça kalifiyeli tasarımcıları sayesinde hiçbir yerde bulamayacağınız geniş ürün yelpazesiyle hem şıklık hem de rahatlık açısından size en uygun kalitedeki imkanları sunar. Örneğin, firma tarafından üretilen Likra ve paraşüt kumaşlı ürünler cilt sağlınız için en kaliteli ürünler olup esnekliği ve rahatlığı açısından da sizin için önemli bir seçenek olmaktadır. Böylelikle Mayovera.com’dan aldığınız yeni sezon kapalı mayolar sayesinde yazın keyfini sağlıklı bir şekilde çıkartabilirsiniz. Mayovera.com’da yer alan yarı kapalı mayo modellerini gerek ürünün kalitesi açından gerekse de fiyat açısından müşterilerin beğenisine sunmak istiyoruz.

Model açısından incelemek gerekirse Mayovera.com’da kapalı mayo ürünleri genel olarak günümüzün de modası olan asimetrik kesimler, lazer kesim modeller ve volanlı ve aksesuarlı modellerden oluşmaktadır. Daha asil bir görüntü isteyenlerin tercihi ise genelde siyah üzerine inci işlemeli, nakış işlemeli, yılan ya da leopar desenli, pullu, payetli modeller olmaktadır. Fakat daha sıra dışı, eğlenceli modeller isteyenlerin tercihi bolero kesim, tropikal çiçek desenli, etnik ya da nakış motifi desenli modeller olmaktadır.

Ürünlerin fiyatları incelendiğinde Mayovera.com’un piyasadaki en uygun fiyat aralığına sahip sitelerden biri olduğu kolayca fark edilir. Kapalı mayo modelleri 149 tl ile 350 tl arasında değişiklik göstermektedir. Mayosu olup da bone almak isteyenler için bone fiyatları 19.90 tl ile 39.90 tl arasında değişmektedir. Bununla beraber kapalı mayosunu ve bonesini Mayovera.com’dan alan müşteriler şıklığını bir plaj çantasıyla perçinlemek isterse plaj çantalarına da 49.90 tl’ye sahip olabilirler.

İstek, görüş ve şikayetleriniz için iletişim sayfasından bize ulaşabilir ve dileklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Son olarak, sitenin blog kısmında ilginizi çekecek yazılar ve özellikle tatil konusunda sizi yönlendirebilecek önerileri de Mayovera.com adresinde blog bölümünde bulabilirsiniz.

Yeni model ürünleri, kampanya ve indirimleri takip etmek isteyenler için Mayovera.com takip edilmesi gereken sitelerin başında gelmektedir. Alışveriş konusundaysa ücretsiz kargo imkanı ile kapınıza gelen siparişlerinizi beğenmediğiniz takdirde eğer ürünün 50 tl veya üzerinde bir fiyata sahipse iade ve değişim sağlamaktadır.