Bu bayrakları siyasi parti döneminde sıkça karşımıza çıkar. Seçmenler kendi reklamını yapmak için herkesin dikkatini çekip rahatça görebileceği yüksek yerlere asarlar. 23 Nisan, 19 Mayıs gibi Milli Bayramlarda okullar, kutlama yapılacak alanlarda ve sokaklarda kullanılır. Ayrıca yeni bir mağaza açılında veya firmaların reklamı yapmak için bu bayraklardan yararlanılır. İpe dizilmiş halde küçük üçgen şeklinde bayraklardır.

İpe Dizili Bayrak Çeşitleri

Ülke bayrakları sıkça kullanılan bayraklardır. Süs amacında kullanmak için renkli sade bayrak çeşitleri de bulunur. Boyutları 20-30 cm dir. Birden fazla bayrak çeşitleri alt alta sıralı halde olmasını isteyenler için iki bayrak direği arasında 4 farklı bayrakları bir arada bulabilirsiniz. Firmaların simgeleri veya isimleri, dernek, valilik, bakanlıkların amblemlerini ipe dizili bayrak basılarak kullanılır. Bu bayrakları firmaların simgelerini basmak için özel sipariş verilerek istenilen renkte ve boyutta tasarlanabilir.

İpe Dizili Bayrak Fiyatları

İpe dizi bayrak fiyatları hepsi aynı fiyattadır. Metresine göre hesaplanarak satış yapılmaktadır. En uygun bayrak çeşitlerinden birisidir. 1. Sınıf raşel kumaştan yapılmıştır. Işığa yıkamaya, suya, rüzgâra karşı dayanıklıdır. Renkleri solmaz yıpranmaz. En kısa sürede paketlenip kargoya verilir. Bu özellikte bayrakları sipariş vermek için web adresini ziyaret edebilirsiniz.