Bir evin demirbaş eşyaları arasında çamaşır makineleri gelir. Ev sahibinin velinimeti olan makineler maddi ve manevi tasarruf sağlamak için kullanılır. Zamandan tasarruf sağlarken paradan da büyük oranda avantaj sağlanır.

Farklı markalara ev sahipliği yapan çamaşır makineleri farklı programlar ile de kolaylık sağlar. Tüm dünyada en çok tercih edilen markalardan başında, Samsung çamaşır makinesi gelmektedir. Tabletten bilgisayara, cep telefonundan ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Samsung, yenilenen teknolojisi ve fonksiyonelliği ile göz kamaştırıyor. Kilolarca çamaşırı son derece kolay bir şekilde yıkayan ve kurutan çamaşır makineleri, yüksek enerji verimliliği sayesinde de dikkat çekiyor. Yıkama ve kurutma özelliklerini bir arada bulunduran Samsung, kıyafetlerin ihtiyacına göre şekillenmiş yıkama ve kurutma programları sayesinde, eşyalar zarar görmüyor. Ekstra hijyen ve hassas yıkama gerektiren yün ve ipek giysiler için farklı fonksiyonları bulunuyor. Fonksiyonlarına Add Wash özelliğini de getiren Samsung çamaşır makineleri, unutulan kıyafetlerin makine çalışır halde iken yıkanmasını sağlıyor. Hijyen etkisini katlayan bir diğer özellik olan Eco Bubble sayesinde, deterjan köpüğe dönüştüğü için çamaşırlara ve giysilere daha çabuk nüfuz ediyor. Düşük ısıda kullanılan bir özellik olduğu için hem enerji tasarrufu sağlanır hem de kıyafetler yıpranmaz. Yenilenen özelliklerinin yanı sıra yoğun leke çıkarma programları ile de tercih edilme oranını yükseltiyor.

Çocuklu ailelerin sıklıkla sorun yaşadığı bir durum olan leke çıkarma, köpük içinde bekletme teknolojisi ile halledilebiliyor. Böylece elde yıkamaya gerek kalmadan, lekeler kolaylıkla çıkabiliyor. Samsung çamaşır makineleri uzaktan kullanım sağlamaktadır. Yıkama ve kurutma fonksiyonları, kullanıcının dilediği yerden ve istediği zaman kullanılabiliyor. Makinelerdeki en büyük sorun olan sesi ortadan kaldıran Samsung, güçlü bir şekilde çalışarak da ihtiyaçları karşılıyor. Kurutma fonksiyonu da bulunan Samsung çamaşır makineleri, AirWash teknolojisi, sıcak hava teknolojisi ile çamaşırların havalanmasını sağlıyor. Ayrıca hızlı ve güçlü temizlik sağlayan temizlik programları sayesinde de kıyafetlerin derinlemesine temizlenmesi için çaba gösteriyor. Samsung çamaşır makinesi modelleri farklı programlar ve fonksiyonlar ile kıyafetlerin hijyenini sağlayarak yıpratmıyor ve aynı zamanda kullanıcıya enerji tasarrufu da sağlıyor.