Ödeme yöntemleri arasında yeni olanlar her zaman için internet üzerinden alışveriş yapma merakı

olanların ilgisini çekmiştir. Ancak en sonuncusu bambaşka bir öneme ve bambaşka işlevlere sahip. Şöyle ki, paykasa adı verilen bu yöntem üstün güvenlik anlayışı ile çalışıyor. Bu esasında ön ödemeli bir kart. İnternet üzerinden satın alınması mümkün. Buna ek olarak on altı haneli bir kodu bulunuyor. Ancak bu on altı haneli kod tek kullanıma hizmet ediyor. Yani birden fazla kartta aynı kodun yer alması ya da ikinci bir satışta yine aynı kodun herhangi bir kimseye verilmesi hiçbir şekilde söz konusu olmuyor.

En Uygun Fiyat

Bu siteden ucuz paykasa temin etmek mümkün. üstelik en uygun fiyat garantisi de sunulmakta. Bu sayede yüklü komisyonlar ödemeye gerek duyulmadan ya da satın alınan hizmete hak ettiğinden fazlasını ödemek durumunda kalınmadan da pekala bu kartın satın alınması mümkün olabiliyor.

ÇoK Sayıda Ek Avantaj

Bu site aynı zamanda gün boyu canlı destek hizmeti de sunuyor. Yani şeklinde arama yapan ziyaretçilerin bundan dolayı ilk tercihi olmaya aday. Ne de olsa müşteri memnuniyeti canlı destek sayesinde en üst seviyede tutulmaya çalışılıyor. Buna ek olarak bu sitede hızlı alışveriş imkanı da mevcut. Geçekten herhangi bir üyelik işleminde gerek duyulmadan kart satın alınabiliyor.