Estetik diş dendiği zaman birçok kişi bu durumun ne anlama geldiğini bilmemektedir. Genelde çene yapısı bozuk olanlar veya dişlerinin çarpıklığı, aralıklığı sebebiyle sağlıklı bir ağız yapısına sahip olmayan kişiler bu hizmetlerden faydalanmaktadır. Komple ele alınan gülüş tasarımı ile beraber artık var olan kusurlarınızın tamamı diş hekimlerine emanet edilmekte ve en kısa sürede sağlıklı bir ağız yapısına sahip olmanız amaçlanmaktadır.


afsdent.com, kendi alanında uzman hekimleri ile beraber diş estetiği konusunda en verimli çalışmalardan faydalanmanızı sağlıyor. Buna göre hemen güvenilir bir hizmeti ele almak ve aynı zamanda profesyonel hekimlerin sunacağı yöntemlerden faydalanmak için irtibat kurabilirsiniz.

Estetik Diş Dolgusu afsdent.com’da!

afsdent.com sitesi, estetik diş dolgusu kapsamında birinci sınıf malzemeler ile bu hizmetleri sağlamaktadır. Eğer ağız yapınızda yaşanan kusurlardan rahatsızsanız ve artık sağlıklı bir şekilde gülüşünüzü herkesin görmesini istiyorsanız, en hesaplı fiyatlardan hizmet sunan diş hastanemiz ile tanışabilirsiniz.

Estetik diş hekimi kapsamında +10’dan fazla uzman hekimi barındıran ve sizlerin en ideal sonuçları almasına yardımcı olan afsdent.com, günden güne yüzlerce farklı hastanın tedavilerini sağlamaktadır. Bu sayede tam da ihtiyacınıza uygun bir hizmetten faydalanabilecek ve en iyi sonuçları alabileceksiniz.

Gülüş Tasarımı Ne Anlama Gelmektedir?

Güzel gülüş hayali kuran binlerce kişi, genelde dişlerinin bozuk olması veya çürük sayısının fazla olması gibi durumlardan dolayı ağzını saklamak durumunda kalmaktadır. Artık bu gibi durumlarla boğuşmamak ve gülüş tasarımı konusunda uzman hekimlerimizin kontrolü altında olmak adına anında randevu alabilirsiniz. Bu tedavilerde;

  • İlk başta dişinizin ortadontal problemlerine göz atılır. Daha sonrasında diş ve çene yapısında ki bozukluklar giderilir.

  • Aynı zamanda eksik diş var ise kaplama veya implant tedavileri sağlanır.

  • Ek olarak dişlerinizin beyazlatma işlemleri gerçekleşir.

  • Eğer dişlerinizde kırık varsa veya fazlalık durumu söz konusu ise törpülemeler yapılır.

  • Zirkonyum kaplamalara ihtiyaç duyulması durumunda bu işlemler ele alınır.


Ortalama olarak 6 ay, 1 sene kadar sürecek tedavi sonrasında tamamen sağlıklı dişlere sahip olmanız amaçlanmaktadır. Gülüş tasarımı konusunda uzman olan hekimlerimiz, her yıl yüzlerce hastanın hayalini kurduğu dişlere ulaşmasını sağlamaktadır.

Hesaplı Fiyatlardan Diş Estetiği Hizmetleri

Hesaplı fiyatlardan diş estetiği hizmetlerini sunan Afs Dent, çizgisini ve imajını hep bir kademe öne çıkartarak tüm Türkiye genelinden kişilerin ilgisini yakaladı. Uzman kadrosu ile tüm diş konularına istinaden aktif çözümler sunan ekip, bu sayede sizlerin yaşam standartlarını daha fazla yükseltmesine de olanak yaratmaktadır. Diş yapınızda yaşanan bozukluklardan dolayı mağduriyet çekiyorsanız ve sizlere sunulan şişirilme fiyatlar canınızı sıkıyorsa, bu durumda hemen estetik diş dolgusu konularına ilişkin afsdent.com ile iletişime geçebilirsiniz. Randevuların hemen ardından uzman hekimlerimiz en uygun tedavi yöntemini anlatacaktır.