"Denizli otelleri satışlarımız da son 1 yılda%50'ye varan artış yakaladık"

Denizli bölgesinde ön plana çıkan Pamukkale Termal Otelleri ile ortak bir çalışma yürüten İdeal Tur'un yönetim kurulu Başkanı Tuğles Güçlü, Otelfiyat.com Ekibi olarak satışlarımızı yükseltmek ve bu bölgedeki müşteri memnuniyetini artırmak için tesisler ile sürekli iletişim halindeyiz, bölgeye özel tanıtıcı web reklamları ve kampanyalar düzenliyoruz. Denizli hem termallere yakınlığı hemde organize sanayi olması sebebi ile çok fazla ziyaretçi alan bir bölge, dolayısı ile misafirler konforlu ve rahat konaklama yapacakları otellerde konaklamak istiyorlar. Biz Denizlide müşteri memnuniyeti odaklı çalışan tüm tesislerle işbirliği yapmak ve misafirlerimize bekledikleri hizmeti sağlamak istiyoruz.

"Erken Rezervasyon Bilinci Yükseliyor"

web portalı üzerinden satışlarını gerçekleştiren İdeal Tur firması, 2017 yılını kişi sayısı olarak %42, Ciro bazlı olarak ise %34 büyüme oranı ile kapattıklarını belirterek, satışlardaki yükselişin hem kendi yaptıkları web yatırımları ile hem de sektörde Erken Rezervasyon gerçekleştiren bilinçli tüketicilerin artması sebebiyle yakaladıklarını ifade ediyor.

"2018 Erken Rezervasyon Satışlarından Umutluyuz"

Türkiye'de Erken Rezervasyon bilincinin yükseldiğini ve dolayısıyla her yıl tüketicinin daha erken harekete geçtiğini belirten Otelfiyat.com Kurucusu Tuğles Güçlü, Seyahat acentaları olarak bizlerde bu amaçla her yıl reklamlarımızı daha erken tarihlerde başlatarak Tüketiciye bu konuda bir hatırlatma da yapmış oluyoruz. Şuanda Erken Rezervasyon Kampanyamız %40a varan indirimlerle devam ediyor.Türkiyenin önümüzdeki 2-3 yıllık süreçte Avrupaya yakın oranda Erken Rezervasyon almaya başlayacağını tahmin ediyoruz. Bu anlamda çalıştığımız tesislerden beklentilerimiz ise Yabancı Turist ile Yerli Turist arasında fiyat farklılıklarının uygulanmaması, tüm piyasa koşullarında eşit fiyat ve eşit hizmet sağlanması olmaktadır.

"Üyelerimize özel Extra indirimlerle onları ayrıcalıklı tutmak istiyoruz"

Turizmde özellikle internet satışlarında müşteri sadakatini yakalamanın çok zor olduğunu belirten Tuğles Güçlü bizden alışveriş yapmış bir kullanıcının bir sonraki otel rezervasyonunda bizi hatırlaması bizim için çok önemli, bu sebeple yıl boyunca mevcut misafirlerimize özel extra indirimler sunduğumuz kampanyalar düzenliyoruz. Tüm üyelerimiz en uygun fiyatlar üzerinden Extra %5 indirim hakkı kazanıyor, şuanda mevcut 84.000 üyemiz var bu sayının 2018 sonunda 200.000 olmasını hedefliyoruz.