kız isteme, Türk kültür ve göreneklerimizin bir parçasıdır. O günün gerginliği, gün sonundaki mutluluk ile buluşunca akıllara kazınacak hatıralar bırakır. Bu gecede her şeyin kusursuz ilerlemesi özellikle gelin adayı için son derece önemlidir. Geleneklerimizin diğer bir parçası da isteme merasimi sonrasında gelinin damada tuzlu kahve ikram etmesidir. damat kahve seti ile  içmeli ve geline verdiği değeri göstermelidir. Bu kahve ne kadar önemliyse, kahvenin sunulacağı fincan da bir o kadar önemlidir.

Bu Güne Dair Aradığınız Her Şey

Damat kahvesi  sunulacağı gümüş rengi ve işlemeli harika tepsiler sitede alıcılarını bekliyor. Günün kusursuz olmasını isteyenlere özel bu setler, ömür boyu unutulmayacak hatıralar ile sizlere konu olacak. çikolata tepsisi Üstelik yalnızca kahve fincanı da değil. Lale ve taş ayrıntıları ile süslü, göz alıcı sunum tabağı da konseptinizde mükemmel bir ayrıntı olacak. Göz alıcı bir geceye sunumlarınız ile damga vurmak ve her şeyi kusursuz kılmak artık mümkün.

Sunumlarınız İçin Her Detay

Artık geleneksel kız isteme törenlerinde bir konsept belirleniyor ve bu konsepte göre ilerleniyor. Ancak her şeyin kusursuz olabilmesi için bu konseptte kullanılacak sunumların harika olması gerekiyor. Siteden bulabileceğiniz birbirinden güzel tasarım ürünler ile en güzel gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Üstelik fotoğraf çerçevelerinden ayna serilerine kadar özel zamanlarınız için aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Hepsi de çok uygun fiyata ve kapıya teslim güvencesi ile.