Çamaşır makineleriyle birlikte artık dünyanın her yerinde ev hanımları kendisine daha fazla vakit ayırabilme şansını yakalayabiliyor. Sadece zaman tasarrufu sağlamakla sınırlı kalmayan ve çamaşırların çok daha ekonomik ve çok daha kaliteli bir şekilde yıkanabilmesine yardımcı olan çamaşır makinesi teknolojisi gelişimini sürdürmeye devam ederek, her geçen gün çıkan yeni modelleri ile kullanıcılara çok daha geniş fonksiyonellikte bir çamaşır yıkama şansı veriyor. Çamaşır yıkama konusunda kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak bir gelişim sürecinde bulunan çamaşır makinelerinin bu sürekli gelişen teknolojiyi servis altyapısına dahil eden merkezi, kullanıcılarının tüm çamaşır makinesi modellerindeki sorunlara yönelik olarak yanıt verebilme potansiyeline sahip oluyor.

Çamaşır makinelerine dair sertifikalı uzmanlıkları bulunan teknik personellerden oluşan uzman kadrosu ile tüm çamaşır makinesi arıza onarım taleplerine profesyonel ve kurumsal hizmet standartlarında yanıtlar veren merkezinin hizmetlerine 7 gün 24 saat kesintisiz olarak ulaşabilme imkanı bulunuyor. Arızalanması durumunda kullanıcı açısından çok ciddi etkileri olan ve sorunlar yaşatabilen çamaşır makinesinin onarımının en hızlı şekilde gerçekleştirilmesi büyük bir önem taşıdığında bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçları ile müdahalelerde bulunuyor. Kısa süre içerisinde profesyonel standartlardaki çamaşır makinesi servisi hizmetlerini müşteriye ulaştırarak, olası gereksiz zaman kayıplarının önemli oranda önlenebilmesini sağlıyor.

Alanında uzman teknik personellerin güler yüzlü hizmetleri dahilinde tüketicinin çamaşır makinesindeki probleme ilişkin olarak kapsamlı ve detaylı şekilde bilgilendirmesi gerçekleştiriliyor. Böylelikle ne kadar teknik yapıda olursa olsun kullanıcıların çamaşır makinelerindeki arıza ve bu arızaya ilişkin olarak almış olduğu servis hizmetinin ne olduğuna dair net şekilde bilgi sahibi olabiliyor. Bu şekilde açık, şeffaf ve güvenilir çamaşır makinesi servisi hizmetleri ile birlikte çamaşır makinesindeki arızalanmaların en ekonomik şekilde onarımının sağlanması mümkün oluyor. Üstelik orijinal yedek parça ve birinci sınıf kalitedeki teknik ekipmanların kullanıldığı onarım faaliyetleriyle birlikte çamaşır makinesinin arızalarının en ekonomik şekilde giderilmesi sağlanıyor. Ayrıca tarafından tüm bu dünya standartlarına uygun ve ekonomik çamaşır makinesi servisi hizmetlerinde 1 yıllık garanti desteği de veriliyor.