Bluz modellerinde artık klasik bisiklet yakalar ve penye kumaşlar tarih oldu. Çünkü yılın modası rengarenk ve çeşitli kumaşlar ile hazırlanan bu bluzlar modaya düşkün zarif hanımlar tarafından çok sevildi. Üstelik özel gün ve gecelerde tulum ya da abiye elbise giymekten sıkılanlar bu anahtar bluzlar ile mükemmel klasik ve tarz kombinler oluşturabiliyor. Hatta bu yıla damgasını vuran saten ve kadife kumaşlar artık bu bluzlar için de kullanılıyor.

Bluzlarda değişen tek şey elbette kumaşlar olmadı. Kollarda da bir hareketlilik söz konusu . Balon ve yarasa kollu bluzlar hem iş hem de normal zamanlar için harika birer parça oluyor. Bu bluz modellerini etek ya da pantolonlar ile kombin yapmak da oldukça basit. Modern ve rahat bir görünüm elde etmek isteyenler bu bluzlara bayılıyor.

Tüller Yeniden Bluzlar İle Buluşuyor

Bir zamanların trendi tül detaylar şimdilerde yılın modası bluzlar ile buluşuyor. Üstelik her renk ve modelde bluz çeşitleri bu tüller ile artık daha enerjik. Şık bir gece ya da günde, partide mükemmel bir uyumu kolayca yakalayabileceğiniz muhteşem ürünler simli kumaşlar ile de karşımıza çıkıyor.

İnci sevenlere müjde. Çünkü inci detaylı bluzlar artık sizleri bekliyor. Kol ve yakalara işlenen inciler buzun hem daha klasik hem de daha şık olmasını sağlıyor. Üstelik modellerinde yapılan yenilikler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Yaka kısmında da değişiklikler sizleri bekliyor. Özellikle straplez yaka bluzlar bu yılın en trend anahtar parçalarından. Yaz aylarında bu modelleri sık sık görmeye şimdiden hazır olun.

Valonlu Bluzlar İle Artık Çok Daha Şıksınız

Valonlu bluzlar hem etek, hem pantolon hem de şortlar ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Daha zarif ve daha modern görünmek artık sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü bu bluzlar şıklığı ile göz kamaştırıyor. Çiçek desenleri ile bezeli bu modellerin çizgili ilanları da sık tercih edilenler arasında.

Bu ve daha pek çok bluzu, gömleği sitesinden bulanırsınız. Üstelik tasarım olan bu ürünler başka hiçbir yerde yok. Hem ekonomik hem de kaliteli bluzlar, ceketler, etekler ve pantolonlar sizleri bekliyor. Birbirinden güzel onlarca bluz modeli şıklığında şıklık katmayı bekliyor.