Bim ucuz ve kaliteyi bir arada bulundurmak amacıyla kurulmuştur. Sürekli olarak yayınlamış olduğu aktüel ürünleriyle müşterilerini en güzel hizmetleri vermeye devam ediyor. 3 Ağustos 2018 tarihinde yapacağı aktüel katalogunu da şimdiden yayınlamış durumdadır. Her zaman olduğu gibi 3 Ağustos’ta da birbirinden güzel, kaliteli ve ucuz ürünleri bu katalogda müşterilerine sunuyor. BİM aktuelsemti.com adlı site aracılığıyla aktüel ürünlerini yayınlıyor. Bu site ayrıca a101 aktüel olarak da hizmet veriyor. Bim aktüel bu seferki Belderia Marka 26 jant bisiklet ürünü ile kataloğun ilk sayfasında bulunurken bunu Dijitsu Vantilatör, altı parça çelik tencere seti, piccolo mondi oyunca banyo seti ve üçlü simli banyo seti sırasıyla takip ediyor.

Kataloğun Ana Teması

Aktüel semti tarafından organize edilen bu katalog uygulamasının bu haftaki ilk sayfasında Belderia bisiklet bulunuyor. Dünyanın en iyi bisiklet markalarından biri olan Belderia 26 inçte çelik kadrosu ve yine 26 inçlik amorisörlü maşa ile üretimini gerçekleştiriyor. Ayrıca bu üründeki birçok ölçümler 26 üzerine alınırken jantlar da 26 janttan meydana geliyor. Bisikletin jantları alüminyumdan üretildiğinden dolayı çatlama, kırılma gibi durumlarla karşılaşmak mümkün değildir. Klasik V freni de bulunan bisiklet uzun ömür alıcısının hizmetinde olacaktır. 21 vitesi bulunan bu bisikletin 2 yıla kadar garanti süresi de bulunuyor. Fiyatı ise oldukça uyundur. Kataloğun en başında yer alan Belderia 26 Jant bisikleti 299,00TL’den alıcılarını bekliyor.

Diğer Aktüel Ürünler

Bisiklet dışında birçok aktüel ürünü de barındıran BİM bu uygulamayı sürdürmeye devam edecektir. Özellikle bu kavurucu sıcaklıktan bunalan kişileri düşünerek aktüel ürünler arasında tanıtılan Dijitsu Vantilatör ile oldukça ferahlayabilir derin bir oh çekilebilir. Ayrıca bu vantilatörün sessiz çalışma özelliği de alıcısının gözünü bir kez daha kamaştırıyor. Ayrıca birçok mağazada 2 yıl garantisi bulunan Dijitsu Vantilatör, BİM üzerinden alındığında garanti süresi 3 yıla uzatılıyor. Fiyat olarak da 65,00TL ile sunuluyor. Paslanmaz çelikten üretilen altılı çelik tencere seti 79,00TL, Simli banyo seti 34,90TL, Piccolo oyuncak setiyse 75,00 TL’den satışa sunulacak.