Ayaklı küvet modelleri ile ilgili bu yazımızda sizlere gerekli bilgileri verirken, aynı zamanda da sizler için, çok farklı modelleri ve seçenekleri bulunmaktadır. Bu yazımızda şimdi sizlere bu konularda gerekli bilgileri aktarmaya çalışacağız.

Ayaklı Küvet Modelleri Hakkında Bilgiler

Sizlere çeşitli küvet modelleri hakkında bilgiler aktarılırken, hem daha estetik görüntüsünün yanı sıra, farklı özellikleriyle sizlere sunulan bu modeller hakkında biraz bilgiler aktarmaya çalışalım.

Opsiyonel Olarak Kullanılabilecek Seçenekler İçin;

  • Krom olarak tercih yaparak sizler de krom küvet malzemeleri kullanabilirsiniz.

  • Bu tarz modellerde sizler de isterseniz altın seçimi yaparak bu tip küvet malzemeleri kullanabilirsiniz.

  • Bunların haricinde, batarya ve duşluklar için de farklı opsiyonlarda ürünler kullanabilirsiniz.

Ayaklı Küvet Modelleri Özellikleri

Ayaklı küvet modelleri özellikleri ile ilgili olarak ayrıca da bilinmelidir ki, en göze çarpan estetik özellikli parçalardan biri olarak bilinmektedir. Dekoratif bir şekilde olduğu zaman her zaman banyolar daha da göz zevki sunmaktadır.

Bu arada kullanılan malzemeler hakkında da biraz bilgiler verelim,

Akrilik: Küvet ve duş teknesi olarak bir çok ürünün üretiminde kullanılmakta olan bir malzeme olarak bilinmektedir.

Reçine: Akrilik ürün kalıbında kullanılan bir malzeme olmasının yanı sıra, lamine takviyesinde kullanılmaktadır.

Bunun haricinde de bu tip ürünlerde çok farklı seçenekler sunulmaktadır. Bu sayede de, her zaman doğru ve düzenli farklı ürünlerin sunulması gerekmektedir.

Ayaklı Küvet Modelleri Farklılıkları

Ayaklı küvet fiyatları ise firmadan firmaya bile farklılıklar göstermektedir. Bu konuda değişik model ve boyutlarda farklı ürünler bulunabilmektedir. Bunun için de sizler seçebileceğiniz, en güzel sistemler sayesinde bu tarz küvetler de kullanabilirsiniz.

Altın seçenekli olarak da kullanılabilecek olan modeller için sizler de çok farklı ürünlere ulaşabileceksiniz. Estetik ve güzel özellikleriyle dikkat çeken ürünleri, sizler de banyolarınızda çok güzel şekilde kullanabileceksiniz. Bunun haricinde, ayrıca, estetik ve dizayn güzellikleriyle her zaman klasik ürünler kullanılmaktadır. Bir çok eski ve klasik modellerde olan ürünler bu yüzden de her zaman daha istekli görülmektedir.

Jakuzi Modelleri

Banyo dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilmeye başlanan jakuzi kişilerin basınçlı suyla rahatlamalarını esas alan bir sistemdir. Çok çeşitli modellerde ve boyutlarda banyolar için özel olarak tasarlanmış jakuzi modelleri bulunmaktadır. Genel olarak çift kişilik olan jakuzi modelleri tercih edilmektedir.

Jakuzi Terapisi

Kişileri günlük hayatın stresinden ve yorgunluğundan arındırma gibi olumlu işlevleri bulunan jakuziler arasında çift kişilik jakuzi modelleri çok daha fazla ilgi görmektedir. Lüks yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan jakuziler çeşitli ebat ve şekillerde tasarlanmakta olup; fiyatları da tasarımları doğrultusunda belirlenmektedir. Banyo dekorasyonunda prestij yaratan modelleri uygun jakuzi fiyatları ile bulabileceğiniz Prestij Banyo, jakuzi çeşitlerinde çeşitli kampanyalar sunarak, müşterilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Jakuzilerin Avantajları

Fiziksel ve ruhsal açıdan olumlu etkileri olan ve terapi etkisi sunan jakuziler, vücuttaki kasılmaları önleyerek, zararlı toksinlerin vücuttan dışarıya atılmasına yardımcı olabilmektedir. Vücudun endorfin salgısını artırarak, stresi azaltma özelliğinin bulunması, jakuziyi daha özel bir sistem haline getirmektedir. Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olarak, vücudun sıkılaşmasını sağlaması da jakuzilerin kişilere fiziksel açıdan sunmuş olduğu avantajlardandır.

Kişilerin isteğine göre oval, kare, dikdörtgen, yuvarlak veya başka şekillerde ve banyonun ölçüsüne göre tasarlanan jakuziler, yükseklik bakımından küvetlerden daha yüksektir. Bu nedenle içerisine bol miktarda su alabilme özelliğine sahiplerdir. Geniş bir yelpazede ürün seçenekleri bulunan Prestij Banyo ve sunmuş olduğu kampanyaların detaylı bilgilerini www.prestijbanyo.com internet sitesini incelediğiniz takdirde edinebilirsiniz