Toplu ulaşım araçlarının hareket saatlerini takip etmekten, kaçırdığınız seferler nedeniyle bir sonraki seferi bekleyerek zaman kaybetmekten, günün büyük bölümünü duraklarda bekleyerek geçirmekten sıkıldığınızı biliyoruz. Ancak bir araç sahibi olmak için belirli bir bütçeye de sahip olmak gerekiyor. Tasarruflarınız bu bütçe için yeterli değilse, araç kredisi hakkında biraz daha bilgi sahibi olmanızda fayda var.

Aslında pek çok kişi birikim yaparak araç satın alma yoluna gitmiyor. Çünkü günümüz koşullarında birikim yapmak da sanıldığı kadar kolay değil. Bu nedenle araç kredisi kullanarak sıfır ya da ikinci el araç satın almak, çok daha planlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik söz konusu araç kredisi olduğunda faiz oranlarının hatırı sayılır düzeyde gerilediğini de belirtmek gerekir.

Araç Kredisi Vade Seçenekleri Oldukça Cazip!

Artık ikinci el araçlar için de bankaların finansman sağlıyor olması, tercihinizi sıfır otomobilden yana kullanma zorunluluğunuzu ortadan kaldırıyor. Araç sahibi olmanın konforunu yaşamak için birikim yapma denemelerini bir kenara bırakarak, bu defa finansman desteği alma yolunu deneyebilirsiniz. Eğer daha önce bankaların sunduğu seçenekler hakkında bir araştırma yapmadıysanız, Kuveyttürk Bankası’nın gayet makul seçenekler ve rakamlar sunduğunu bilmiyorsunuz demektir.

Kuveyttürk Bankası’nın araç finansman desteği hakkında bilgi almanız için banka şubesine gitmenize gerek yok. İnternet sitesinden tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Bankanın araç sahibi olmak isteyenlere 48 aya kadar uzayabilen vade seçenekleri sunması, dikkatlerden kaçmıyor. Üstelik 48 ay vade seçeneği, sadece sıfır otomobiller için değil, ikinci el araçlar için de geçerli oluyor. Bankanın sunduğu asgari peşinat yüzdeleri hakkında net bir rakamdan söz edemiyoruz. Çünkü aracın türü ya da modeline göre bu yüzdeler değişebiliyor.

Bankanın web adresine tıkladığınızda hem daha fazla bilgiye ulaşıyorsunuz, hem de sayfanın sağ bölümünde bir hesaplama aracı görüyorsunuz. Finansman hesaplama aracını kullanarak ne kadar finansman desteği talep edeceğiniz ve kaç ay vade ile geri ödeme yapacağınızı belirleyerek, taksit tutarlarınızı anında ekranda görebilirsiniz. Bu arada Kuveyttürk’ün motosiklet için de finansman desteği sağladığı bilgisini de ekleyelim.