Bu katalogda her zaman ki gibi telefon olmazsa olmazlardan. Fakat şöyle bir durum var. Gelecek olan telefon A101 aktüel çerçevesinde ilk defa geliyor. BİM, ŞOK gibi marketlerde henüz bu telefonu getirmedi. Kısa süre önce piyasaya sürülen bu telefon, genel anlamda satışa çıktığı andan itibaren satış rekorları kırdı. A101’de de aynı şekilde çabuk tükeneceği düşünülüyor. Bu sebepten kaynaklı olarak 2 Ağustos tarihinden itibaren hemen A101 mağazalarından birine giderek HONOR 9 LİTE cep telefonuna sahip olmalısınız. 1.199 TL’lik çok uygun fiyatıyla satışa sunulan Honor 9 Lite, Huawei Türkiye garantisiyle birlikte satılıyor.

Ürünü en çok öne çıkaran özelliği ise üstünde yer alan kamera sayısının dört olması diyebiliriz. Ön tarafta 2, arka tarafta 2 kamera yer alıyor. Ana kameralar haricindeki diğer ek 2 kameranın çözünürlüğü ise 2MP.  Android 8.0 Oreo yazılımıyla birlikte gelen telefon, Yüz tanıma özelliğine ve 0.2 saniyede parmak izi okuma özelliğine sahip. 3000 mAh batarya gücüyle ve özel ayna tasarımıyla hakettiği fiyatın çok altında satılan bu telefon daha satışa çıkmadan çok yoğun ilgi toplamış durumda.

Aynı zamanda 2 Ağustos tarihli A101 Aktüelinde diğer öne çıkan ürün ise ALTUS markasıyla üretilen 3 Çekmeceli derin dondurucu oluyor. Bu ürünün en can alıcı özelliği ise kapağı. Nasıl oluyor? Demeyin. Kapak, istediğiniz yöne takılabiliyor. Bu sayede kapağı açarken duvara değiyor, yerini değiştirmek zorundayım gibi dertleriniz tarih oluyor. Sağ veya sol tarafa kapağı takabilirsiniz. 4 yıldızlı derin dondurucu sınıfında olan bu ürün 2 yıl boyunca garantili. 102 L brüt hacmi bulunuyor ve A+ enerji sınıfına mensup. 499 TL’ye satılan bu ürün Bonus, Maximum ve World kartlara 8 taksit imkanıyla satılıyor.

Bim 3 Ağustos 2018 aktüel kataloğuna da bakacak olursanız bisiklet, vantilatör, oyuncak banyo seti, 3’lü simli banyo seti gibi ürünleri görebilirsiniz. Birbirinden güzel ürünlerin uygun fiyatla satıldığı BİM Aktüeli yayında.

Kaynak  : Aktuel Saati