Acıpayam Belediyesinin geleneksel Bahar Kupası Voleybol turnuvasına başvuruları, Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile tertip komitesi üyeleri Savaş Salgın, Gültekin Altan ve Selim Akar’a 2 Mayıs 2017 Salı mesai bitimine kadar gerçekleştirilecek.
 

TURNUVA KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI

1- Her bir takım en az 8 en fazla 14 oyuncu ve bir yöneticiden oluşur. Takımlar isterlerse erkek ve bayan sporculardan karışık olarak kurulabilirler.
2- Turnuvaya katılacak takımlar için bir yönetici belirtilmesi zorunlu olup takım ile ilgili konulardan ve oyuncuların her türlü fiili ve sözlü davranışlarından takım yöneticisi sorumlu olacaktır.
3- Sağlık tedbirleri, izin ve katılım için gerekli tüm işlemlerden takım yöneticisi sorumludur.
4- Takımlar TVF 1. Ligi ve 2. Liginde oynayan en fazla 2 (İki) lisanslı oyuncuyu kadrolarında bulundurabilir.
5- Çeyrek finalden itibaren, takımlar bir kereye mahsus olmak üzere elenen takımlardan bir oyuncuyu kadrolarına katabilirler. Tertip Komitesine yazılı olarak bildirmek zorunludur.
6- Katılımcı takımlar spor malzemelerini kendileri temin etmek zorundadır. Müsabakalara uygun kıyafet ve spor ayakkabı ile çıkılacaktır.
7- Ekte verilen Takım Listesi Formu doldurulup imzalanarak teslim edilecektir. Son başvuru tarihinden sonra listelerde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.
8- Turnuvada TVF oyun kuralları geçerlidir. Maçlar başvuru durumuna göre lig veya eleme sistemine göre oynatılacaktır.
9- Müsabakalar 3 set üzerinden oynatılacak olup 2 set alan takım kazanacaktır. Maçın 3. sete uzaması halinde 3. set Tie Break olarak oynatılacaktır.
10- Takımlar müsabaka saatinden önce hazır bulunacaklardır. Müsabaka başlama saatinden 5 (beş) dakika geçmesi halinde geç kalan takım hükmen mağlup sayılacaktır.
11- Turnuvanın yürütülmesinden Tertip Komitesi sorumlu olup turnuva boyunca Tertip Komitesi tarafından alınan karalar geçerli olacaktır.
12- Başvurular 25.04.2017 – 02.05.2017 arasında Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile tertip komitesi üyeleri Savaş Salgın’a veya Gültekin Altan’a yapılacaktır. 02.05.2017 Saat 17:00 dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
13- Kura çekimi 03.05.2017 saat 15.30 da Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.
14- Tüm katılımcılara başarılar dileriz.