Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi iş birliği ile ilçe Cumhuriyet Meydanından Sanayi girişine kadar projesi tamamlanan yolun sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi çalışmaları başlatılacak. Başkan Şevkan, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hem onlara hayırlı işler diledi, hem de çalışmalarda sabırlarından dolayı ilçe esnafına ve halkına teşekkür etti.

Esnaf ziyaretleri sırasında bazı esnafların işyerlerinde bulunan raflardaki tozu da gören Başkan Şevkan, bazı güzelliklere erişmek için bazı zorlukları da göz önüne almak lazım. Doğalgaz ve Deski çalışmaları çarşı merkezi ve ana arterlerde tamamladı.Bizler ilçe halkımız ve esnafımız için en güzelini yapmak için buradayız.

Esnafımızın ve bu bölgede evleri olan vatandaşlarımızın neler çektiğini çok iyi biliyor ve görüyoruz. Tabii ki ne yaparsak yapalım beğenmeyenler olacaktır. Amacımız kesinlikle halkımızın mutluluğudur. Bu çalışmalar mutlaka olması gerekir. Bu inançla her türlü riske katlanıyoruz.

Yeter ki Acıpayamımız ve halkımız hak ettiği noktaya gelsin. Halkımızdan biraz daha sabır diliyoruz. Bu arada özellikle Aydem , Enerya ve Deski Genel Müdürlüklerine teşekkür ediyorum. Programları dışına çıkarak bizimle iş birliği yaptılar. Örneğin Aydem önümüzdeki yıl gireceği bu alana bu yıl girerek bize büyük bir iyilik yapmıştır.

Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Acıpayam Belediyemiz iş birliği ile Cumhuriyet Meydanımızdan sanayiye kadar olan kısmını inşallah sıcak asfaltla buluşturacağız. Aydem şirketimizin az bir işi kaldı. Hemen bitiminde Sanayi Bulvarımızdan başlamak üzere sıcak asfalt çalışmalarının startını vereceğiz"dedi.