Ahmetçik mesireliğinde verilen iftar yemeğine eşi ile birlikte katılan Kaymakam Orhan Burhan şehit yakınları ve gazileri kapıda karşılayarak tek tek masalarına kadar götürdü.
Yemek sonrası kısa bir değerlendirme yapan Çivril kaymakamı Orhan Burhan Ramazan ayı vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek, " Ramazan ayı birlik ve beraberliğimiz için her zaman bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bugün bu güzel vatanda hür ve bağımsız, başımız dik yaşıyorsak, bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, minarelerimizde ezanlar susmuyorsa şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar bu topraklar için canlarını verdi, kanlarını akıttı. Şehitlerimizi şükranla anıyorum, gazilerimize uzun ömürler diliyorum" dedi.
Yemeğe, Çivril  Kaymakamı Orhan Burhan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı,Emniyet Müdürü Hasan Gül, Çivril gaziler Derneği başkanı Hasan Genç ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.