Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar konu hakkında şunları söyledi “Acıpayam Engelliler Derneği olarak kurulduğumuz günden buyana hayalimiz olan 800 engellinin ihtiyaçlarına bir nebzede  olsa karşılayabilmek için çalışıyoruz.

Altı yıllık bu süreçte engellilerin yürüyen ayakları , konuşan dilleri, gören gözleri, tutan elleri olabilmek için hep birlikte gönül bağı kurmak için uğraş veriyoruz.

Derneğimizde tüm engelleri kaldırarak halkla iç içe gönül gönüle olup zihinlerdeki engelleri yıkmak için uğraştık. Hayallerimize uzaklardan gelen bir ışık ayrı bir heyecan kattı. Kanada dan emekli polis Hüseyin Demir abimiz ve İstanbullu  Gürel Karaokçu abimiz derneğimize gelerek yaptığı bağışla derneğimize bir akülü, bir obez, iki sportif ve yirmi bir adet manuel tekerlekli sandalye kazandırarak umutlarımızın dahada yeşermesine neden oldu.

Bu hayrın tüm halkımıza örnek olarak yayılmasını temenni ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi biz engellilerin gülüşlerine talibiz. Gelin dertlerimizi dinlemek için değil acı bir kahvemizi içmek için. Acıpayam engelliler derneği hayır yapan tüm dostlarımıza engelliler adına teşekkür ederiz. İhtiyaç sahiplerine sandalyeler derneğimiz tarafından teslim edilecektir”

Acıpayam genelinde tekerlekli ve akülü sandalyeye ihtiyacı olan çok sayıda engelli bulunuyor. Bu engellileri sevindirmek için yeni hayırseverlere ihtiyaç bulunmakta.

Acıpayam Gazetesi.com