Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Özel Doğanay Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Rutullah Kayı eşlik etti. Belediye Başkanı Akyol, Engelliler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette okul idaresi ile bir araya gelerek okulun ihtiyaçları ve taleplerini dinledi. Okulun ihtiyaçları konusunda Tavas Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, beraberindekilerle birlikte sınıfları gezdi, engelli öğrencilerle sohbet etti.

Birleşmiş Milletlere üye ülkelerde ve Türkiye'de 10-16 Mayıs tarihlerinin Engelliler Haftası olarak kutlandığını ifade eden Akyol, "Engellilik doğuştan veya 
daha sonradan bazı sebeplere bağlı olarak gerçekleşen engelli olma halinin, her insanın karşılaşabileceği durumlardan biri olduğunu belirterek, engellilerin normal bir hayat sürmelerinin ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olacaktır.

Engellilerin yaşadığı problemlerin bireysel bir sorun olmayıp sosyal boyutlarıyla herkesi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabası ile çözülebilecek bir sorundur.  Engelli vatandaşlarımız için normal hayat standardını temin etmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak mümkündür. 10–16 Mayıs arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinliklerinin öncelikli amacıda, insanlarda bu bilinci ve duyarlılığı canlandırmaktır. Gördüğümüz her engelliye bir gün bizim de engelli olabileceğimiz düşüncesiyle yaklaşmamız, sevgi ve hoşgörümüzü asla esirgemememiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın önündeki tüm engellerin kalkmasını ve daha sağlıklı bir yaşam standardına kavuşmalarını temenni ediyorum" dedi.