HABERDENİZLİ.COM

Aynahaber’in haberine göre olay Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşandı. İddiaya göre; geçtiğimiz Cuma akşamı Acıpayam ilçe merkezinde bulunan bir apartta fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine yapılan baskında 4 kişi gözaltına alınmıştı.  Yaşları 14 ve 17 olduğu belirtilen ve Denizli’den  Acıpayam’a  gittiği anlaşılan iki kız ve kızları istismar ettikleri iddia edilen E.O ve R.K. fuhuş yaptıkları iddiası ile gözaltına alınmıştı.

Esirgeme Yurdundan Kaçmışlar

Emniyette yaşlarının 18'den küçük olduğu anlaşılan iki çocuktan biri para karşılığı ilişkiye girdiğini söylerken, diğer çocuk ise  fuhuş iddialarını red ederek  apartta zorla tutulduklarını ve cinsel ilişkiye zorlandıklarını söyledi. 

İki kişi tutuklandı, kaçaklarda var

İddialarla ilgili soruşturma başlatan savcılık, iki çocuğun koruma altına alınmasını ve E.O ile R.K'nin tutuklanmasını istedi. Hakim karşısına çıkan E.O ve R.K. iddiaları red etseler de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Mahkeme ayrıca istismara uğradıkları iddia edilen 14 ve 17 yaşlarındaki iki çocuğun koruma altına alınmasına hükmetti. Mahkeme heyeti ayrıca dosyada adı geçen E.O. ve R.K’nin dışındaki diğer şahısların yakalanması için talimat verdi.

Kaynak:Aynahaber.net