HABERDENİZLİ.COM

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam'ın sanatsal faaliyetlerini canlandırmak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.
Acıpayam'lı sanatçılar Şinasi Uslu, Fuat İlhan,Mehmet Hüsünbeyi, Mahsur Kaymak, Hüseyin Kök, Sadi Cesuroğlu, Ramazan Ünay, Işıl Koç, Hasan Kesici, ilçenin değişik okullarında müzik öğretmenliği yapan öğretmenler Serhat Yıldız, Nesrin Eker, Çamlık Mahalle Muhtarı Hüseyin Kök, Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof.Dr.Turgut Tok ve üyeleri Mustafa Ünal,Sabit Kızılhan, Nafiz Tok, Mehmet Doğaç,Mustafa Dağ, Ramazan Afşar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer, Kültür ve Sosyal İşler çalışanları Can Acar ve Cennet Öz katıldı.
Başkan Şevkan toplantıda, bizler bu toplantıda bir yol haritası çizmek için buradayız. Şu andaki yerimiz olan Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezindeki Belediye Konservatuvarımızda biz bir ateş yakalım, kıvılcım yakalım o aleve dönüşsün ve devam etsin istiyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak bizlerin de eksikleri var tabiki. Bizler istiyoruz ki Acıpayam'lı sanatçılarımızın organizasyonunda Belediye çatısı altında bir çok etkinliği hep birlikte yapmak istiyoruz.  Acıpayam Belediye Konservatuvarımızın siz değerli hocalarımız ile en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalar yapacağız" dedi.
Acıpayam Belediye Konservatuvarının daha da güçlenmesi için toplantıya katılan sanatçı ve müzik öğretmenleri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda konservatuvarın şu an ki yeri olan Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezindeki Belediye Konservatuvarının yeniden yapılandırma konusunda karar alındı.