HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Acıpayam’ın  Sandalcık, Karaismailler, Yolçatı ve Suçatı mahalle muhtarları ve o bölgede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek bölgede yapılması planlanan baraj hakkında bilgiler verdi.

"KONU ARTIK VATANDAŞ İLE DEVLET ARASINDA"

Uzun yıllardır tartışılan projenin ne bir santim geri ne bir santim ileri gittiğini belirterek problemin çözülemez hale geldiğini ifade eden  Ramazanoğlu: "Uzun uğraş ve çabalarımız sonucunda bu yılın Ağustos ayında barajı yapacak olan şirketin ihalesi feshedildi. Yani barajın yapımı ile ilgili sorumluluk onların elinden alınmış oldu. Baraj yapım konusu artık hukuki anlamda birilerinin muhatabı olmaktan çıktı. Konu artık vatandaş ile devlet arasında." dedi.

"ACİL BİR ÇALIŞMA BAŞLADI"

Burada yaşayan vatandaşların mağduriyeti hakkında Orman ve Su İşleri Bakanı  Veysel Eroğlu ile konuştuğunu ifade eden Ramazanoğlu, “Dedim ki 'Sayın Bakanım, Denizli'de Acıpayamlıların bir derdi var. Bu dert bir günlük beş günlük bir dert değil, bu dert dedelerden kalmış bir dert; bunu çözmemiz lazım.' Sağolsun kendileri bu konuda acil bir çalışma başlattılar." dedi.   

Blgeye daha küçük ölçekli birbarajın yapılacağını belirten Ramazanoğlu, "Proje ihaleye çıktığında ben sizlerle tekrar bir araya geleceğim. Bütün iletişim kanallarımız açık. Bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz. Bu süreci hep beraber takip edeceğiz. İnşallah buraya daha küçük ölçekli, yerleşim yerlerinin en az seviyede etkileneceği bir baraj yapılacak. Böylelikle çevre de korunmuş olacak. Bu bir müjdedir, hayırlı uğurlu olsun diyorum." Diye konuştu.