Acıpayam’da 2017 yılında başlayan 14  km’lik doğal gaz hattı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların sona gelmesiyle Belediye binasında abonelik işlemleri 17 Nisan 2018 itibariyle başladı.

Büyük bir heyecanla Acıpayam’da  doğal gaz çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “Doğal gaz abonelik işlemlerimize başlamış bulunmaktayız. Tüm hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Doğal gaz kullanımı modernliği ve gelişmişliği gösteren büyük bir hizmettir. 24 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitinginde yapmış olduğu duyuruyla ilçemize doğal gaz müjdesini vermişti.  Bu süre içinde ilgili kurum Enerya ile çalışmalara başladık. 14 km doğal gaz hattının şehir içine döşeme çalışmaları tamamlandı. 3000 konuta verilmesi planlana abonelik işlemlerimiz 17 Nisan 2018 Salı itibariyle yoğun bir ilgi ile abonelik işlemleri başladı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Şevkan  “Hizmetin ilçemize gelmesi aşamasında bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Enerya çalışanlarımıza ve ilçemizde doğal gaz çalışmaları sırasında sabırla  desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.