Edinilen bilgilere göre, Denizli'ye bağlı Acıpayam ilçesi Karaismailler mahallesinde bulunan özel bir firmaya ait krom madeninde göçük meydana geldi. 

Meydana gelen göçük sonrası toprak altında 1 kişinin kaldığı ve kurtarılmaya çalışıldığı Denizli valiliğinden yapılan açıklamada belirtilmişti. 

Son alınan bilgiye göre göçük altında kalan Evli ve 6 çocuk babası 40 yaşındaki Ali Rıza Kut isimli vatandaşın hayatını kaybettiği 6 kişinin de yaralandığı ifade edildi. 

Yaralı 6 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 

Öte yandan Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimiz Acıpayam ilçesi Karaismailler Mahallesi'nde bulunan Krom Madeninde bugün saat: 21.20 sıralarında meydana gelen göçük olayı sebebiyle, devletimizin tüm imkanları ile arama ve kurtarma ekipleri bölgeye sevk edilmiştir.
Yapılan çalışmalar neticesinde  Ali Rıza KUT (40) isimli çalışana ulaşılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen vatandaşımız kurtarılamayarak vefat etmiştir.
Meydana gelen olayda başkaca yaralanan veya vefat eden vatandaşımız bulunmamaktadır. Olay ile ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturmaya başlanmıştır.
Merhum maden çalışanımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına sabırlar dileriz.
" ifadesi kullanıldı. 

Kazayla ilgili çalışmalar devam ediyor.