Yaşamımızın her aşamasında ayrı bir önem taşıyan kadınlar, iş dünyamızda da ayrı bir yer edinerek önemli başarılara
imza atmışlardır.
Türk toplumunda kadınların önemi binlerce yıllık tarihimizde olduğu gibi bu günde büyüktür. Geçmişte Kurtuluş Savaşında sırtında mermi taşıyan fedakâr Türk kadını bu gün İş dünyasında da etkin olarak iş yükünü omuzlarına almış durumdadır.
İş dünyasında kadın katılım sayısının artması ülkenin gelişmişliğini ve çağdaşlığını gösterir. Bizler bu nedenle bayan çalışanlara ve girişimcilere her zaman destek çıkıyoruz. Onların iş dünyasına katılımını daha fazla sağlayıp, kalıcılıklarını sürdürebilmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. 
İlimizde bayan istihdam sayısının gün geçtikçe arttığı ve 2010 yılı sonu itibariyle özellikle kadın çalışan sayısının 42 bin 311 olduğu görülmüştür. Bu durum ilimiz açısından sevindirici ve aynı zamanda Türkiye’ye örnek teşkil eden bir durumdur.
Bu vesile ile yaşamımızın doğumdan, ölüme kadar her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, her zaman desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.