Denizli'de apartmandan park halindeki otomobilin üzerine düşen genç ağır yaralanırken olayın kaza mı intihar mı olduğu araştırılıyor.
 
Denizli’nin Merkezefendi ilçesi  Değirmenönü Mahallesi, yaşanan olay şaşkınlık yarattı. Edinilen bilgiye göre gece 21.00 sıralarında park halindeki bir otomobilin üzerine bir insanın büyük bir gürültü ile düşmesi sonucu çevre sakinleri büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aracın üzerine düşerek  yaralanan 28 yaşındaki F.E için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede ambulans ile olay  yerine gelen sağlık ekipleri F.E’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaramı genci hastaneye kaldırdı. İlk belirlemelere göre F.E’nin sigara içmek için balkona çıktığı ancak daha sonra dengesini kaybederek düştüğü sanılıyor. Öte yandan talihsiz gencin üzerine düştüğü otomobilde kullanılamaz duruma geldi.
1316 sokakta yaşanan görünmez kaza akıllara durgunluk verdiği gibi yürekleri de ağızlara getirdi. İddiaya göre, 1988 doğumlu F.E isimli genç apartmanın 4. Katında sigara içmek için balkona çıktı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. 28 yaşındaki genç balkonda sigara içerken bir anda dengesini kaybetti ve 4. Kattan aşağıya park halindeki bir otomobilin üstüne düştü. Büyük bir gürültü ile yerinden sıçrayan apartman sakinleri dışarıya baktığında gözlerine inanamadı. Hemen yardıma koştular. Sağlık ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri büyük bir titizlikle 4. Kattan otomobilin üstüne düşen F.E’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Hastane de genç vatandaşımızın bilincinin açık olduğu haberi gelmesi üzerine ailesinin ve sevdiklerinin yüreğine adeta su serpilmiş oldu. F.E’nin tedavisi devam ediyor.

Kaynak: Habercikuş