Denizli’nin en işlek caddesi olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda seyyar tezgâhıyla midyecilik yapan Ali Uludağ’ın başı son günlerde başı hırsızlarla dertte.  Gündüz midye  satışı yaptıktan sonra akşam tezgahını kilitleyip giden Uludağ, sabah geldiğinde tezgahını dağılmış bir halde buluyor. Gece saatlerinde tezgâha zarar verip içindeki malzemeleri alan 2 kişi ise güvenlik kameralarına yakalandı. 

Denizli’de Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde seyyar tezgâhta midyecilik yapan Ali Uludağ’ın son günlerde başı hırsızlarla dertte. 3 yıldır Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 2 noktada midye sattığını söyleyen Uludağ, “sabahtan akşama kadar 2 yerde midye satışı yapıyoruz. Midyeleri bitirdiğimizde tezgâhlarımızı Belediyenin gösterdiği yere kilitleyip gidiyoruz.

ilitlediğimiz yerde daha önce de 2-3 ayda bir çöp kutularımız, taburelerimiz çalınıyordu. Fakat artık araca zarar vermeye başladılar. Son 1 ayda 10 defa tezgâhımızın kapaklarını açarak içindeki limonları, ıslak mendilleri ve ışıklandırma sisteminde kullandığımız aküleri çaldılar.” dedi.

Tezgahları koydukları yerdeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen Uludağ, 2 kişinin gece geç saatlerde buraya gelerek midye tezgahlarını karıştırdığını ve zarar verdiğini söylüyor.

 Daha önce polise başvurduklarını fakat bir sonuç alamadıklarını söyleyen Uludağ, tezgâhına zarar veren kişilerin buna bir son vermesini istiyor.