Denizli Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısının 2. birleşiminde bitimine kısa bir süre kalan alt yapı çalışmaları sonrasında başlatılacak olan üstyapı projeleri konuşuldu. Meclis oturumuna başkanlık eden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, “ Bu denli büyük projeler bu kent için milli bir proje olarak görülmeli. Herkes, bu mecliste dahil bu projeye sahip çıkmalıdır” dedi.

Denizli Belediye Meclisi’nde belediyenin sürdürdüğü ve bitimine kısa bir süre kalan alt yapı çalışmaları sonrasında başlatılacak üst yapı projeleri konuşuldu. Temmuz ayı 2. birleşimine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan başkanlık etti. Meclisin önemli gündem maddelerinden biri yapımı tamamlanmak üzere olan alt yapı çalışmaları oldu.

Alt yapının bitimine yaklaşılmasıyla üst yapı projelerinin konuşulduğu mecliste konuyla ilgili görüş bildiren Zolan, “ Denizli Belediyesi’nin böylesine büyük bir projeye imza atmasının gururunu yaşıyoruz. Alt yapı projesi, çağdaş ve bir ‘Dünya Kenti’ olma yolunda ilerleyen Denizli için milli bir projedir. Üst yapı da aynı şekilde. Bu projeler siyaset üstü projelerdir. Herkes, bu mecliste dahil bu projelere sahip çıkmalıdır. Projelerin amacı unutulmamalı. Bizi eleştiriyorlar. Binlerce insanın çalıştığı bu denli büyük projelerde ufak tefek eksiklikler olabilir. Bizlerin görevi bu zararsız eksiklikleri tüm projeye mal etmek yerine, giderilmesi için çaba göstermektir” dedi.

Alt yapı çalışmalarının 3 bölgede tamamen bittiğini kalan son bölge de ise çalışmaların bu ay sonunda tamamlanacağına dikkat çeken Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “ şimdi bizi hani haziran ayı sonunda alt yapı çalışmaları bitecekti diye eleştirenler var. Bu gün Temmuz’un 5’i. 2 yıldır sürdürdüğümüz bu denli büyük bir projeyi bitirmenin onurunu yaşarken varsın bu gecikme için bizi eleştirsinler. Bu denli büyük bir projede böylesine bir gecikmeyi biz gurur olarak görüyoruz. Alt yapı çalışmaları 3 bölgede tamamen bitti. Son bölgede ise 15-20 günlük bir gecikme olacak. Kabul ediyoruz bu bizim ayıbımızdır. Bu eleştiri konusu oluyorsa bu bizim için gururdur, onurdur. Denizli için onurdur. Bu Denizli’nin milli meselesidir her kes bu meseleye böyle bakmalı.”